Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tartanotok most zsurt a...

Tartanotok most zsurt a gyerek szulinapjara?

Figyelt kérdés
Tavasszal lesz 2 eves es kisfiam, mult evben karanten szulinapoztunk 3asban apaval, se csalad senki nem unnepelt velunk nem volt annyira jo de vigyaztunk nagyon. Az ideit viszont mar nem vagyok hajlando kihagyni a hulye a virus miatt. Ti meg mernetek tartani? Szuk csalad meg nehany kis baratjara gondoltam
2021. febr. 4. 13:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
43%

Igen, mi is megtartottuk ősszel a lányom szülinapját, ugyan úgy, ahogy szoktuk. Igaz mi barátokat nem szoktunk, csak család, de velük amúgy is találkozunk majdnem napi szinten, de heti szinten mindenképp.

Nagyszülők, dédszülők, nagynénik, nagybácsik. 18-an voltunk, nálunk ez a szűk család.

2021. febr. 4. 15:15
 12/26 anonim ***** válasza:
53%

Nem, nem tartanék, nagyszülőket, dédiket meg végképp nem hívnék. Két éves, ilyenkor a zsúr még inkább a szülőknek, felnőtteknek szol.

A "hülye vírusrol" meg annyit, hogy 10 napja halt meg a 42 éves kolléganőm. Egészséges, sportos fiatal nő volt, semmi alapbetegsége nem volt.

2021. febr. 4. 15:49
 13/26 anonim ***** válasza:
83%
Most volt egy éves a kisfiam. Mi többfelvonást csinálunk. Múlt heten anyósomék és anyukámék voltak. Most heten apukamek és tesomek. Barátok nem. De azért ezekkel az emberekkel eddig is találkoztunk, mégis csak a szűk család.
2021. febr. 4. 17:09
 14/26 anonim ***** válasza:
30%
Nem.
2021. febr. 4. 17:25
 15/26 anonim ***** válasza:
75%

Azt azért vágjátok h a nagystülők többnyire m8nd aktív dolgozók?

Ha heti/havi rendszerességgel egyébként is találkoznak, miben más az h most visznek egy tortát is és átadják a gyereknek?

Gondolom nem 150fős "lagzi" feelingre gondolt a kérdezó sem pláne egy 2 éves esetében.

Ez pont ugyan az h egy kátvét nem ihatok meg a barátnőmmel a cukiban, de tescoba, v plázába mehetünk 🤔

2021. febr. 4. 17:32
 16/26 anonim ***** válasza:
73%
15 pontosan. 13-as vagyok. Anyukám nevelőapám és apukám felesége tanárok. Férjem gyárban dolgozik raktárban, nem home office. Hagyjuk már... majd pont az unokájukat nem fogják felköszönteni a szülinapján, anyámék már át is estek ezen a szaron amúgy. Sógorom sem home officeol. Akkor lenne értelme ennek ha mindenki otthon csücsülhetne, de hát nem.
2021. febr. 4. 17:39
 17/26 anonim ***** válasza:
82%
12 részvétem a kolleganod miatt. Nekünk is meghalt teljesen egészséges ötvenes csapattarsunk. De mivel mint írtam anyukamek pl munkában kaptak el így meddig volna normális nem találkozni a családdal? Amíg el nem kapjak máshol és meg nem halnak anélkül hogy találkoztunk volna velük? Az en nagyszuleimmel mi sem találkozunk mert 80 évesek és ok valóban bezárkóztak. De az 50-es aktív dolgozó nagyszulokkel igen.
2021. febr. 4. 17:43
 18/26 anonim ***** válasza:
63%
Persze
2021. febr. 4. 18:03
 19/26 anonim ***** válasza:
73%
A lányom most februárban lesz kétéves. Jönnek a nagyszülők és a nagynénik is ugyanúgy, mint az első szülinapján. Pár hete született meg a kistesó, egyúttal baba látogatás is lesz.
2021. febr. 4. 18:07
 20/26 anonim ***** válasza:
52%
Azért valld be hogy ezt a bulit nem a gyermekednek, hanem magadnak akarod csinálni. Ő 2 évesen még nem fog majd emlékezni erre az egész felhajtásra, az pedig pont elég lenne, ha átjönne mindenki átadni az ajándékot különböző időpontokban. Nem kell ezt túl gondolni szerintem
2021. febr. 4. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!