Tavasszal lesz 2 eves es kisfiam, mult evben karanten szulinapoztunk 3asban apaval, se csalad senki nem unnepelt velunk nem volt annyira jo de vigyaztunk nagyon. Az ideit viszont mar nem vagyok hajlando kihagyni a hulye a virus miatt. Ti meg mernetek tartani? Szuk csalad meg nehany kis baratjara gondoltam
Igen, mi is megtartottuk ősszel a lányom szülinapját, ugyan úgy, ahogy szoktuk. Igaz mi barátokat nem szoktunk, csak család, de velük amúgy is találkozunk majdnem napi szinten, de heti szinten mindenképp.
Nagyszülők, dédszülők, nagynénik, nagybácsik. 18-an voltunk, nálunk ez a szűk család.
2021. febr. 4. 15:15
12/26 anonim válasza:
Nem, nem tartanék, nagyszülőket, dédiket meg végképp nem hívnék. Két éves, ilyenkor a zsúr még inkább a szülőknek, felnőtteknek szol.
A "hülye vírusrol" meg annyit, hogy 10 napja halt meg a 42 éves kolléganőm. Egészséges, sportos fiatal nő volt, semmi alapbetegsége nem volt.
2021. febr. 4. 15:49
13/26 anonim válasza:
Most volt egy éves a kisfiam. Mi többfelvonást csinálunk. Múlt heten anyósomék és anyukámék voltak. Most heten apukamek és tesomek. Barátok nem. De azért ezekkel az emberekkel eddig is találkoztunk, mégis csak a szűk család.
2021. febr. 4. 17:09
14/26 anonim válasza:
Nem.
2021. febr. 4. 17:25
15/26 anonim válasza:
Azt azért vágjátok h a nagystülők többnyire m8nd aktív dolgozók?
Ha heti/havi rendszerességgel egyébként is találkoznak, miben más az h most visznek egy tortát is és átadják a gyereknek?
Gondolom nem 150fős "lagzi" feelingre gondolt a kérdezó sem pláne egy 2 éves esetében.
Ez pont ugyan az h egy kátvét nem ihatok meg a barátnőmmel a cukiban, de tescoba, v plázába mehetünk 🤔
2021. febr. 4. 17:32
16/26 anonim válasza:
15 pontosan. 13-as vagyok. Anyukám nevelőapám és apukám felesége tanárok. Férjem gyárban dolgozik raktárban, nem home office. Hagyjuk már... majd pont az unokájukat nem fogják felköszönteni a szülinapján, anyámék már át is estek ezen a szaron amúgy. Sógorom sem home officeol. Akkor lenne értelme ennek ha mindenki otthon csücsülhetne, de hát nem.
2021. febr. 4. 17:39
17/26 anonim válasza:
12 részvétem a kolleganod miatt. Nekünk is meghalt teljesen egészséges ötvenes csapattarsunk. De mivel mint írtam anyukamek pl munkában kaptak el így meddig volna normális nem találkozni a családdal? Amíg el nem kapjak máshol és meg nem halnak anélkül hogy találkoztunk volna velük? Az en nagyszuleimmel mi sem találkozunk mert 80 évesek és ok valóban bezárkóztak. De az 50-es aktív dolgozó nagyszulokkel igen.
2021. febr. 4. 17:43
18/26 anonim válasza:
Persze
2021. febr. 4. 18:03
19/26 anonim válasza:
A lányom most februárban lesz kétéves. Jönnek a nagyszülők és a nagynénik is ugyanúgy, mint az első szülinapján. Pár hete született meg a kistesó, egyúttal baba látogatás is lesz.
2021. febr. 4. 18:07
20/26 anonim válasza:
Azért valld be hogy ezt a bulit nem a gyermekednek, hanem magadnak akarod csinálni. Ő 2 évesen még nem fog majd emlékezni erre az egész felhajtásra, az pedig pont elég lenne, ha átjönne mindenki átadni az ajándékot különböző időpontokban. Nem kell ezt túl gondolni szerintem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!