Tavasszal lesz 2 eves es kisfiam, mult evben karanten szulinapoztunk 3asban apaval, se csalad senki nem unnepelt velunk nem volt annyira jo de vigyaztunk nagyon. Az ideit viszont mar nem vagyok hajlando kihagyni a hulye a virus miatt. Ti meg mernetek tartani? Szuk csalad meg nehany kis baratjara gondoltam
Én nem vallanam be. Tudom hogy rossz de sajnos ez most egy ilyen helyzet.
2021. febr. 4. 13:56
2/26 anonim válasza:
Persze. Mi 24en voltunk,igaz a többseg átesett es aki egészségugyileg veszélyeztetett volt az nem jött.
2021. febr. 4. 13:57
3/26 anonim válasza:
Én rendeztem úgy a lányomnak, hogy csak az osztálytársai voltak itt, akikkel úgyis együtt van minden hétköznap, meg a tesói és mi ketten az apjukkal. Más gyereket, unokatesót, edzéstársat, rokont nem hívtam, hogy ne keverjük a vírusokat.
2021. febr. 4. 14:00
4/26 anonim válasza:
Igen. Nálunk 3 hete volt buli, igaz nem szülinapi, hanem csak úgy. A fiam 7 iskolatársa jött, sőt mikor jöttek a gyerekekért a szülők többsége is itt ragadt 1 órára.
2021. febr. 4. 14:01
5/26 anonim válasza:
miért pontozták le az utolso két válszadató??
2021. febr. 4. 14:08
6/26 anonim válasza:
Mi márciusban tartjum (első szülinap lesz)
Igazából csak anyumék és a kersztszülők lesznek ott.
De velük kb havonta egyszer ülünk össze (igaz külön külön) nem hinném h így nagyobb lenne a veszély.
Ti kit szeretnétek meghívni?
Mennyien lennétek?
2021. febr. 4. 14:09
7/26 anonim válasza:
Tartunk és múlt évben is tartottunk és ez a jövőben is így lesz.
2021. febr. 4. 14:12
8/26 anonim válasza:
Vicces, tavaly, amikor még szinte itthon el sem indult a járvány, nem tartottatok bulikát.
Most, amikor szemmel láthatóan bedurrant, mehet a parti. Tavaly 1 éves volt, akkor még azt sem tudta, mi az a születésnap. Két évesen még nem hiszem, hogy a bulit kellene erőltetni.
"Hülye vírus". Éppen a múlt héten vesztettem el a nagymamámat a hülye vírus miatt.
2021. febr. 4. 14:17
9/26 anonim válasza:
Nem tartanék, egy 2 éves meg pont leszarja a bulit, örül az ajándéknak, ennyi. Gondolj bele egy általános iskolásnál mennyivel neccesebb lehet ez.
2021. febr. 4. 14:38
10/26 Derjaderja válasza:
Hát így nem, hogy a nagyszülőket meg a barátokat egybehívom.
Felköszöntenénk a nagyszülőkkel és utana (nem fordítva) esetleg olyan gyerekkel, akivel amúgy összejárunk. Leginkább egy másik család, nem keverném.
De 2 evesnél 1 ünnep szerintem elég. Ha amúgy látogatjátok a nagyszülőket akkor velük. Ha nem, akkor 1 családdal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!