Te meg mondanad, hogy mit vegyenek a gyerek szulinapjara?
Figyelt kérdés
Most lesz az elso szulinapi zsurja a kisfiamnak 4-5 hasonlokoru gyereket hivunk meg. A szulok kerdeztek mar, hogy mit vegyenek neki de en az a fajta ember vagyok aki azt mondja, hogy jajj nem kell semmi nem azert hivunk meg! E kozben tudom, hogy igy is ugy is vesznek majd vmit. Es mivel tenyleg nagyon sok mindene meg van a gyereknek nem szeretnem ha olyat kapnank ami mar van. Van 1-2 dolog amit szeretnenk neki megvenni es egyaltalan nem is dragak meg sem merem azt mondani, hogy akkor ezt kerjuk...
Ti megmondanatok?
2014. szept. 7. 15:30
1/7 anonim válasza:
Nem, azt vegyék amire ők gondolnak. Szerintem ez pofátlanság lenne.
2014. szept. 7. 15:56
2/7 anonim válasza:
Semmiképpen! Inkább vegyenek olyat ami felesleges, de akkor sem mondanám meg.
2014. szept. 7. 16:12
3/7 anonim válasza:
"figyeljetek, szerettük volna már neki ezt meg ezt megvenni, ha gondoljátok akkor örülnénk ha ezt megkapná szülinapjára". Megkérdezték, inkább vegyenek olyat amit használnátok is. Nem pofátlanság, de a stílus nem mindegy :-)
2014. szept. 7. 16:17
4/7 A kérdező kommentje:
3as en is igy gondolom bar meg soha nem csinaltam ilyet... mert valahogy negativ erzest kelt bennem. Valoszinuleg azert mert nekunk kerdezes nelkul a kepunkbe vagjak hogy penzt kerunk vagy ezt es ezt persze nem gondolva a masik penztarcajara. En viszont tenyleg kis osszegu dologra gondolok...
Nem merem megmondani de ha meg nem mondom meg tudom hogy ugy jarunk mint amikor megszuletett a gyerek... kaptunk 2 jumpert 2 bazni nagy hintat stb stb... dragak is es feleslegesek is voltak.
2014. szept. 7. 16:36
5/7 anonim válasza:
Sose kértem semmit, mert az én gyerekem tényleg egy darab szalvétának is tud örülni. Tudom jól, hogy én nem tudok neki sok dolgot megvenni így mindent megbecsül, a másik része meg az, hogy aki megteheti az meg is veszi neki a minőségi dolgokat. Így nincs sok, de ami van, az tutira használható és tartós :) (rajz eszközök, gyurma, ragasztó, gyöngyfűző készlet és hasonlók) Igaz 3 éves.
2014. szept. 7. 19:11
6/7 anonim válasza:
Szerintem akármilyen köntösbe csomagoljuk, mégis csak furcsán hangzik. Én maradok "nem kell semmi"-nél. Sok babának vettünk már ajándékot, és egyszer sem mondták meg a szülők konkrétan, hogy mi legyen az, pedig megkérdeztük. Szerintem jobb ez így.
2014. szept. 7. 19:34
7/7 anonim válasza:
Mi évek óta így ajándékozunk, hogy megbeszéljük minek örülnének a gyerek. Nem csak a családban, hanem a baráti körben is jól működik. A gyerekeknek kell hogy meglepetés legyen, nem a szülőknek. Én sokkal jobban szeretem ezt a módját az ajándékozásnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!