Ki hogy vészelt át ilyen helyzetet? Ma nagyon összevesztünk férjemmel az anyagiak miatt. Nagyon szarul állunk, nincs munkája. Szinte csak a gyedből és a családiból vagyunk.18 hós a kisfiunk. Megfordult a fejembe hogy hazamegyek a kicsivel.
Figyelt kérdés
2010. aug. 16. 11:43
11/14 anonim válasza:
Ne veszekedjetek a nehéz időkben! Össze kell tartani, a kicsi is megérzi a feszültséget! Meg kell próbálni spórolni! Ne vegyetek bébiételt, ha te készíted el, sokkal olcsóbb! Ruhákat próbálj turkálókból szerezni! Játékokat meg otthon is lehet készíteni, a lényeg, hogy csörögjön. Például tésztát tehetsz egy dobozba vagy flakonba! Vagy zacskóba tehetsz játékokat! Ha ti összetartotok, a kicsi is meghálálja!
12/14 anonim válasza:
Mehet GYED-re az apa. De azt sem nagyon bírja a férfiak önbecsülése. Nálunk is felmerült, mert én kb. kétszer annyit keresek, mint a férjem, de hallani sem akar róla. Pedig anyagilag sokkal jobb lenne.
13/14 anonim válasza:
Sziasztok AGyedet az apa is olyan körülmények között kérheti, mint a GYÁS-t és a Gyedet az anya, vagyis kell hogy biztosítva legyen, vagy a biztosítás megszűnése után 30 nap. Biztosítási jogviszonynak számít, ha kap munkanélkülit. Mi is rossz anyagi körülmények közé vártuk a kisfiunkat, én a terhesség elején, a párom a szülés elötti hónapban vesztette el a munkáját... Ha a család tud segíteni... Ha ezt kibírjátok, akkor mindent.
14/14 anonim válasza:
ugyan ez a helyzetem anyiban különbözö hogy mi anyosnál lakunk jelenleg az ö nyugdija besegit vagyis mi az övébe de..itt sem jo .. sanjos ha gondolod irj privit szivesen meghallgatlak.. ne keseredj el:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!