Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak az 5 hetes...

Mit csináljak az 5 hetes babámmal, ha megfordult vele a világ?

Figyelt kérdés
5 hetes kislányom felcserélte a nappalt az éjszakával!Ti mit csináltatok ilyen esetekben?
2010. jún. 11. 06:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Nappal ne hagyd órákat durmolni, főleg ne az esti fürcsi, stb ( a saját rutinotokban ami este jön) előtt. Próbálj rendszert vinni az életébe: mindig kb egy időben fürdesd...

Éjszaka ha kel enni, ne beszélj hozzá. Csak egy kislámpát kapcsolj, hogy félhomály legyen csak a szobában. Etesd meg, ha szükséges tedd tisztába, de ne beszélj hozzá, ne mosolyogj rá (ha meg bírod állni), böfi, és mehet vissza az ágyba. Nem tudom, hogy az én Fiam eleve is ilyen jó gyerek-e, vagy ez a módszer jött be azt nem tudom. :) Sok sikert!

2010. jún. 11. 07:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!