Adjunk teát/vizet a babának vagy ne?
Mekkora baba? Rendes szoptatásnál nem kell. Utána, már pl nagy melegben lehet vizet. Teát nem,pláne ha megcukrozod. Koffeint tartalmaz, ami meg pörgeti. Én rooibos teát adtam neki, olyan egy éves korától.
Itt vagyunk mégis? Aha. Az emberek 80 százaléka egy roncstömeg. LEhet, hogy nem tud róla, de 40 év fölött (ami elég ciki),már divat "nyavalyogni". Rossz fog, szar emésztés, fájó ízületek, ramaty hormonrendszer, idő előtti öregedés, elhízás. Mind-mind a bezzeg a nagyanyáink is így meg úgy következményei. Aztán ezek hozzák a következő generációt, amit alapból a silány alapanyagból termelnek ki.
Fél éves korig amíg anyatejes felesleges. Hozzátáplálástól adok. De vizen kívül mást még nem ivott. 1 éves lesz.
Azzal egyébként nem tudok azonosulni, hogy a szüleink is adtak és lám itt vagyunk. Jah nem haltunk bele, persze. Nekem éjszakára mindig gyümölcslevet adtak. 0,5-1 liter között ittam meg éjszakánként. Enni cserébe iszonyatosan rosszul ettem. Ékek, de nincs az az isten, hogy én így csináljam a gyerekemmel, mert tapasztaltam és tudom is a káros hatásait.
Neke a fiam áprilisi.
Nagyon durván izzadós típus az első pillanattól.
Júniustól (ugye akkor volt 2 hós) kapta cumisüvegben a vizet. Ha nem adtam volna, kb negyedóránként a melleimen lógott volna.
Nekünk ez jött be...
4hósan kezdtük a hozzátáplálást, onnan meg mégtöbbet kapott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!