Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van egy 2 éves fiam. 2 éve...

Van egy 2 éves fiam. 2 éve (apukán) kívül semmi segítségem nincs. Tesó témába jött?

Figyelt kérdés
Ez a 2 év nagyon nehéz volt külföldön semmi segítség nélkül. Költözünk haza, ahol nagyon sok segítséget kapnék, ha jönne a kistesó. Viszont úgy elfaradtam ebben a 2 évben, hogy nem tudom akarok-e még egy gyereket. Férjem akarja a másodikat. Én vaccilálok. 2 gyerekkel segítséggel már jobban kibírható az anyaság? 2 éve randizni se volt időnk a férjemmel, egy percet se volt módunk kb odaadni a gyereket megőrzésre... Véleményetek, legyen tesó? Most kezdenénk próbálkozni. Köszönöm!

2021. jan. 30. 20:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
72%
Én gyerek nélkül, munka mellett csinálom a 3. Diplomámat. Néha majd beledöglök a munka, háztartás, férj mellett. Nehezen tudom elképzelni, hogy 4 kicsi gyerek mellett, segítség nélkül semmi nehézséget nem okoz. Vagy Buddha türelmével élsz, vagy Newton agyával, vagy szépítesz.
2021. jan. 31. 10:12
 32/35 anonim ***** válasza:
25%
31, sehol sem írtam, hogy nincs segítségem, nem tudom honnan szeditek ezt.
2021. jan. 31. 10:28
 33/35 anonim ***** válasza:
Bocs, valahogy a kérdésből kimaradt nekem az a rész, hogy a kérdező is segítséget kap majd a családjától ha hazakoltoznek. Nyilván ha olyanok lesznek nála is a körülmények, és a környezet, akkor el lehet látni sok/tobb gyereket is, főképp háztartásbelikent. Ha olyan korulmenyeim lennének én sem állnék meg háromnál 🤪 26 voltam.
2021. jan. 31. 10:46
 34/35 anonim ***** válasza:
75%
"bőven elegek vagyunk ketten a férjemmel" ezt nem te írtad?
2021. jan. 31. 10:49
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az a 21-es, én a 24-es négygyerekes vagyok. Kicsit megkavarodtam én is.
2021. jan. 31. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!