Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ki mikor kezdett el kötődni...

Ki mikor kezdett el kötődni babájához ?

Figyelt kérdés

4 hete szültem és semmit nem érzek, ellátom nap mint nap és ennyi.

Mióta itthon van nagyon szorongok.

2021. jan. 28. 13:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Keress gyorsan szakembert, segítséget a családtól is. Baby blues, komolyan kell venni.
2021. jan. 28. 13:52
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Nyugi, ez természetes. Nem mondják el sokszor, de nem mindig szereti az ember a gyerekét az első perctől. Én közömbösen éreztem iránta az elején. Kaptam egy cuki babát gondozásra, de szeretetet, komoly kötődést később kezdtem el érezni pl.mikor rám mosolygott először stb.
2021. jan. 28. 14:19
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is így kezdődött a szülés utáni depresszió. Ha nem bírkózol meg vele egyedül keress fel szakembert.
2021. jan. 28. 14:21
 4/12 anonim ***** válasza:
93%
Igazán kötődni mindkét gyerekemhez kb. 5 hetes korukban kezdtem. Sok embernél idő kell ehhez.
2021. jan. 28. 14:26
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
4. vagyok. Én viszont sosem szorongtam, szóval lehet azért nem ártana beszélned egy szakemberrel.
2021. jan. 28. 14:32
 6/12 anonim ***** válasza:
86%
Még terhesen. Kérj segítséget bátran!
2021. jan. 28. 14:43
 7/12 anonim ***** válasza:
88%
Szeretet az első ultrahang kép óta, de szülés után két hétig én is depressziós voltam.
2021. jan. 28. 14:45
 8/12 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván szerettem már amikor hazahoztuk, de igazából csak úgy itt volt...cuki volt meg minden de egész nap aludt meg evett. Ennyi. Igazán akkor kezdtem el szeretni amikor már reagált rám. Amikor már megismerte a hangom meg az arcom. Amikor rám mosolygott, amikor éreztem, hogy úgy igazán hozzámbújt, amikor megnyugodott az ölelésemben. Olyankor már nagyon aranyosak, amikor kicsit meg lehet gyúrni őket.
2021. jan. 28. 16:37
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az elsővel nekem is kellett hat hét. A másodiknal azonnal,vele teljes az összhang,csak osszenezunk és már tudjuk mit gondol a másik. A nagynal a mai napig súrlódások vannak. Keress szakembert. Szoptatsz? Ha nagyon durva az abbahagyas segít,durva hormonvaltozast idéz elő,anyatej ide vagy oda,fényévekkel segít a hangulaton az abbahagyas,tanulmányok vannak róla.
2021. jan. 28. 16:49
 10/12 anonim ***** válasza:
69%
Az első teszttől kezdve imádtam őket. ❤️ A helyedben szakemberhez fordulnék.
2021. jan. 28. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!