Van olyan anyuka, aki az 1 éven aluli babájához inkább kihívja a dokit és nem a rendelésére megy?
Nekünk is házhoz jön,inkább kihivom,2ezret kér,ennyit bőven megér hogy nem kell órákat várni beteg gyerekek között,és a gyerek se fél hisz itthon van.
Én akkor is adom neki amikor ellenőrizni jön,hisz az ugyanugy neki is pénzbe kerül,nincs ingyen benzin,ingyen idő (nem rendelési időben jön)
És ezek a pénzek zsebbe mennek gondolom... Elég undorító, már bocsánat.
A gyerekorvos maximum 4 órát rendel egy nap, de legtöbbször csak kettőt. A maradék ideje arra van, hogy a betegeket meg az újszülötteket látogassa, így jön ki a 8 óra.
Az persze más, ha olyan dokit választ valaki, akinek nem a körzetébe tartozik.
Különben ha aznap az ember telefonál, hogy szeretné hogy kijöjjön a doki, akkor kötelesessége kijönni, ingyen.
Én néhány kritikus helyzetben hívtam cska ki. Pl. amikor lázas volt a gyerekem, én meg a 8. hónapban voltam, és nem tudtam volna hogy odavinni a rendelőbe. Szó nélkül ki is jött.
Ha tehetjük, akkor persze mi megyünk. Nálunk lehet időpontot kérni, így maximum 5 percet kell várni. Ha fertőző dolog van, vagy amikor pici babám egészséges volt, csak a nagy beteg, bemehettünk az elkülönítőbe várakozni.
Na mindegy, nem akarok senkit bántani, csak hát ez még csak nem is a hálapénz kategória, mert az orvos kijelenti, hogy x összeget kér...
Mindig házhoz hívtuk. Ikreink születtek, sok problémánk volt, fenének se hiányzott, hogy még a rendelésen is elkapjanak valamit, plusz két csöpp gyereket öltöztetni-vetkőztetni állandóan (télen születtek) nem kismiska.
Gyerekenként 5000 Ft-ot szoktunk neki adni, ha mindkettőhöz hívtuk, akkor 10-et adtunk. Soha nem kért semmit, de akkor is adtuk, ill. a férjem intézte ezt.
Igen, zsebből zsebbe, függetlenül attól, hogy ő hány órában dolgozik, mit csinál, mennyit keres. Az nem ránk tartozik. Nekünk a gyerekek egészsége a legfontosabb, de egy ilyen házhoz híváshoz persze a saját kényelmünk is benne van néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!