A császár miatt lehet, hogy a lábfejemen helyenként érzéketlen, zsibadt a bőröm?
Bassszus!!!De jó hogy kiirtad ezt a kérdést!
Engem mindenki hülyének néz emiatt.11.hónapos a kisfiam és még mindig ua.az érzés,mint ami a kórházban.Jobb nagylábujjam vége és a bal sarkamon kb.2db.50ft.-osnyi rész.Még a kórházban kérdeztem az orvosomat,azt mondta ritka,de elöfordul.Hogy rendbe jön e?Hát ha majd' egy év nem volt elég,szerintem igy marad:'((
Már azt hittem megszoktam,de most megint eszembe jutott és zavar.
Szerintem lehet benne összefüggés,gyanus h.neked is ugyan ugy van mint nekem!
Azért király,ha a császár eredménye!
Mellelsleg engem egy arab,vagy török csajszi "bénitott" le.Fekve kb.8x,majd ülve sikerült neki kb.szintén 8x szúrnia,mire megtalálta azt a pontot.Már annyira fájt,hogy sirtam.14óra vajúdás után és egybefüggö fájások mellett gyakorlott rajtam!A dokim meg csak állt mellettem és dobolt a lábával.Már akkor tutira vettem,hogy lebénulok.Olyan halálfélelmem volt,h.hihetetlen.Egy örökké valóságnak tünt mire kezdtem érezni valamit magamból.
Hogy ez az ö hibája e vagy sem,nem érdekel,rosszul vagyok ha csak eszembe jut amikor bejött,bemutatkozott,alig értettük a párommal mit beszél,mert a magyar nyelvhez semmi köze nem volt!Kiment, mi meg csak néztünk egymásra,hogy most vajon mit csináljunk!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!