Érdemes akkor innentől próbálkoznom a WC-vel (szűkítővel persze), avagy bilivel?
Ez az első lépés, de csak akkor kezd levenni róla a pelust, ha már a pisit is mondja.
Lányom úgy kezdte, hogy szólt, amikor kaki volt a pelusban, majd amikor kakilt, mikor már nyomta. Aztán szólt pár pillanattal előtte, majd szólt, hogy pisil.
Nyár, udvar, meleg, -levettem róla, hadd lássa, hogy hogy függ össze az érzés az eredménnyel.
Bilije régóta van, 8 hós korától bilizünk, hol több, hol kevesebb sikerrel.
Csütörtökön levettem róla a pelust, azóta egyszer kakilt a bugyiba, amúgy nem volt gond, délutáni és esti pelus is száraz.
26 hós.
szia!
ilyen jó időkben pelenka nélkül hidd el gyorsan hozzászokna a bilire(természetesen egyszer-kétszer tuti hogy máshol csurgatja el vagy mellé pisil de akkor jövünk mi hogy elmagyarázzuk a bili dolgot!
kislányom 2 hét alatt szoba tiszta lett,úgyszintén a kisfiam is!(igen,volt hogy egész nap takarítottam utánuk a pisit-kakit de megérte mert gyorsan elhagyhattuk a pelenkát)
a bili után már nem kell wc-re szoktatni őket mert mennek majd maguktól is ahogy egyedül rá tudnak ülni!
az is biztos hogy nem vagy elkésve vele hiszen 3 éves korukig kell szobatisztaságra nevelni a gyerkőcöket!
sok sikert!
mind kettőt másfél éves korára szoktattam rá és 2 éves korukra már teljesen szobatiszták voltak!
de hangsúlyozom hogy nincs senki sem elkésve 3 éves korig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!