Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bili vagy nagy wc szűkítővel?

Bili vagy nagy wc szűkítővel?

Figyelt kérdés

Ti melyiket részesítitek előnyben? Miért? Mennyi idős a baba? Melyikkel kezdtétek a szobatisztaságra szoktatást?

Köszönöm a válaszokat!

2010. szept. 24. 22:14
 1/10 anonim ***** válasza:
8 hósan bilivel, 24 hósan lett szobatiszta egyik napról a másikra, egy darabig biliztünk, de jó ideje csak a wc-t használja. Ha udvaron játszunk, vagy mamánál van, akkor bilizik.
2010. szept. 24. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:

Nekünk mindkettő van, és azt használja a lányom, amelyikhez kedve van, de az esetek 90 %-ban a bilit részesíti előnyben. :o)

A WC szűkítőt megörököltük, én nem vettem volna, főleg nem ilyen lépcsős-felmászósat, de így hogy van, nem bánom. Ismerkedéskor még csak a bili volt.

2010. szept. 24. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:

Én jobb szeretném a vécészűkítőt, de fél rajta a lányom (szerintem túl magasan ül és ez zavarja), ezért marad a bili. Bár nem erőltetem, a héten vettük elő, mert néha szól, hogy pisi-kaki. Majd meglátjuk, mi lesz ebből.

21 hós.

2010. szept. 24. 22:20
 4/10 anonim ***** válasza:

Is-is. Mikor mihez van kedve. Én jobban szeretem a wc-t, azt csak lehúzom, nem kell fertőtlenítgetni, ellenben a bilivel.

Napközben kislányom szinte csak a wc-t használja, este meg reggel pedig bilit.

20 hónaposan lett szobatiszta, most 2 éves

2010. szept. 24. 22:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: Miért nem vettél volna lépcsős szűkítőt? Én most szeretnék olyat.
2010. szept. 24. 22:21
 6/10 A kérdező kommentje:

Ja bocs, az előzőt a 2. válaszolónak szántam.

Olyan sokan írtatok hirtelen :), nagyon köszönöm az eddigi válaszaitokat!

2010. szept. 24. 22:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Azért, mert sok helyet foglal egy kicsi lakásban. :o)

Emellett picit billeg, amikor felmászik rá a lányom, és mivel szemből mászik fel, még meg is kell fordulni rajta, ami nem egyszerű manőver, egyszer kis híján a WC-be zuhant, szerencsére nem ment el a kedve a dologtól, de azután egy jó darabig a szűkítő felé sem nézett.

Egyszóval nem biztonságos. Ami viszont jó benne tényleg, hogy ha már rajta ül, akkor oldalt tud kapaszkodni, és a lába is leér a lépcsőfokra, tehát "akció közben" nincs bizonytalanság.

2010. szept. 24. 22:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Én először a bilit használtam, aztán áttértem a wc-szűkítőre, egy idő után az is lekerült.
2010. szept. 24. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:
bilit használunk, hamarosan kap lépcsős wc szűkítőt a fiam, de nem fogom erőltetni, csak ha már jól érzi magát rajta. 26 hónapos kifiú
2010. szept. 24. 22:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is ma készülök szűkítőt venni,de nekem sem volt szimpi a lépcsős az instabilsága miatt,meg megfordulni rajta,stb.,az állva pisilésről meg ne is beszéljünk.Én Külön vettem egy 2 lépcsős fellépőt,ami stabil és ahhoz készülök szűkítőt venni.
2010. szept. 25. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!