Bili vagy nagy wc szűkítővel?
Ti melyiket részesítitek előnyben? Miért? Mennyi idős a baba? Melyikkel kezdtétek a szobatisztaságra szoktatást?
Köszönöm a válaszokat!
Nekünk mindkettő van, és azt használja a lányom, amelyikhez kedve van, de az esetek 90 %-ban a bilit részesíti előnyben. :o)
A WC szűkítőt megörököltük, én nem vettem volna, főleg nem ilyen lépcsős-felmászósat, de így hogy van, nem bánom. Ismerkedéskor még csak a bili volt.
Én jobb szeretném a vécészűkítőt, de fél rajta a lányom (szerintem túl magasan ül és ez zavarja), ezért marad a bili. Bár nem erőltetem, a héten vettük elő, mert néha szól, hogy pisi-kaki. Majd meglátjuk, mi lesz ebből.
21 hós.
Is-is. Mikor mihez van kedve. Én jobban szeretem a wc-t, azt csak lehúzom, nem kell fertőtlenítgetni, ellenben a bilivel.
Napközben kislányom szinte csak a wc-t használja, este meg reggel pedig bilit.
20 hónaposan lett szobatiszta, most 2 éves
Ja bocs, az előzőt a 2. válaszolónak szántam.
Olyan sokan írtatok hirtelen :), nagyon köszönöm az eddigi válaszaitokat!
Azért, mert sok helyet foglal egy kicsi lakásban. :o)
Emellett picit billeg, amikor felmászik rá a lányom, és mivel szemből mászik fel, még meg is kell fordulni rajta, ami nem egyszerű manőver, egyszer kis híján a WC-be zuhant, szerencsére nem ment el a kedve a dologtól, de azután egy jó darabig a szűkítő felé sem nézett.
Egyszóval nem biztonságos. Ami viszont jó benne tényleg, hogy ha már rajta ül, akkor oldalt tud kapaszkodni, és a lába is leér a lépcsőfokra, tehát "akció közben" nincs bizonytalanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!