Van itt olyan aki nem szoktatta bilire babáját, hanem egyből wc-re, szűkítővel? Tapasztalatok? 10 hós baba anyukája
Nekem mindkét keresztgyerekem egyből wc-re lett szoktatva, és nem volt semmi gond. De persze minden gyerek más.
Szerintem érdemes megpróbálnod mindenképpen, erőltetni gondolom úgy sem fogod.
22 hetes kismami
Én azt mondom, hogy még picit várj. Én a sógornőm példáját hoznám fel neked. Ő bilivel próbálkozott. Persze az elején csak véletlen sikerült belepisilni, kakilni. Akkor már elmúlt 1 éves. Aztán kezdte élvezni, mert ha sikerült valami, akkor meg lett dícsérve és ez ugye motivál. Most másfél éves és a bilin 'olvas'. Élvezi. Nem ütközött nehézségekbe (a nagy wc-n kicsit nehezebben ülne, vagy esetleg valakinek fogni kell és esetleg sürgetve van emiatt, így eredménytelenebb lehet a próbálkozás) így viszont élvezi. Persze még nem szobatiszta, de jó úton halad. :)
Én, ha odaérünk bilivel próbálkozom. Szegénykém mire felmászna a wc-re. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!