Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hozzátáplálás:hogyan csináltátok?

Hozzátáplálás:hogyan csináltátok?

Figyelt kérdés
Szeretném szépen fokozatosan kiváltani a szopikat, 3-4 hetente egyet.Ki hogy csinálta?Mármint először megismertettetek a babával 4-5 féle gyümölcsöt, és aztán lett kiváltva a tízórai például?Vagy hogyan?
2010. aug. 14. 18:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden nap megkóstoltattam vele valami újat.Egyszerre csak egyfélét igy ha valami kijött rajta tüdtam mitöl van.
2010. aug. 14. 18:38
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem kóstoltattam vele minden nap mást. Egy pár napig csak ugyan azt adtam az elején egy-két kanállal többet minden nap. Ha már egy fajtából megevett egy kisebb adagot másnap újra kezdtem egy másik fajtával, ugyan úgy 1-2 kanállal többet adtam abból is minden nap. Elég könnyen hozzászokott.

2010. aug. 14. 19:14
 3/4 anonim ***** válasza:
első nap: délelőtti szopi után 2-3 kanálka almalé. 2. nap már pépet is adtam. 3. nap amennyit kért, annyit kapott. 4. nap barackot kapott, rögtön amennyit megevett. 3-4 nap múlva főtt krumpli. amikor már értelmes mennyiséget evett belőle, nem csak pár kanállal, akkor felcseréltem a sorrendet: szopi helyett gyümölcs, és egy félóra múlva kínáltam meg cicivel. most 3 hét után már nemigen kéri a cicit, de megeszik 3 barackot, vagy 2 almát tízóraira, és ugyanennyit este, lefekvés előtt is! este pár napja kap csak, mert éjjel éhes volt, sokszor ébredt.
2010. aug. 14. 19:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Én egy nap kóstoltattam, következő nap már rendes adagot kapott persze egyfajta gyümölcsből. Aztán kapott másik gyümölcsöt, ha az is rendben volt, akkor kezdtem keverni őket.
2010. aug. 14. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!