11 hónapos, 9 kg-os, 76 cm-es kisfiamra milyen pelenkát tudtok ajánlani éjszakára?
12 órát alszik, nagyon sokat pisil éjjel, mindig nagyon tele a pelus, és többször előfordult, hogy átázik és éjjel át kell öltöztetni.
Próbáltuk a Lidlből a Lupilut, DM-es babylove pelenkát és Pampers Active pelenkát.
Eddig a babylove bírta a legjobban, de ez is párszor átázott.
Gondoltam rá, hogy este nem adok neki annyi vizet, de kiskacsa, szeret evés közben inni, és még éjjel egyszer szokott enni.
Milyen nagy teherbírású pelenkát tudtok ajánlani? Van esetleg valami trükk, vagy tanács, hogy a pelus feladásakor mire figyeljek?
Pampers Premium Care
Szintén ajánlani tudom, sosem ázott át
És mi is kipróbáltuk a férjemmel, új pelusba engedtük a vizet 😄 meglepően sok vizet "elnyelt"
Szívből ajánlom
Libero comfort és aTesco Fred Flo
Lupilu még nappal is ázott mind2 gyerekemnek.
Pampers active is pocsék
A premium care jó belőle, de horror az ára az általad említettekhez képest, annyira azért nem jó szerintem egyébként.
Jah és éjjelre, ha nem áll el nagyon, akkor válassz egy mérettel nagyobbat.
Utolsó vagyok, 4-est használjuk
Kislányom 1 éves elmúlt, 9.7 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!