Milyen pelenkát adjak éjszakára 11 hónapos fiamra? Még éjjel 2-3-szor eszik.
Mi is a Babylove-ot használjuk éjszakára. Az én kisfiam is 11 hónapos és átlagban 2x eszik éjszaka. Nekem eddig csak egyszer folyt ki a pisi.
A Liberoból összesen egy csomagot vettem, de abból legalább 4x-5x kifolyt, pedig akkor még kicsi volt a baba.
Szia!
Ha lehet,inkább evések előtt tedd tisztába! Bár nem írtad, hogy éjjel nem cserélsz pelust, de általában akkor folyik ki a pisi, ha ritkán van pelus csere.
Nekünk a DMes Babylove és a Libero vált be. Valamint, ha van a közeletekben Lidl, akkor a Toujours pelus is szuper. És a Schleckerben kapható Babysmile is. Ez olyasmi, mint a DMes pelus. Az Aldiban kapható pelenka sem rossz, bár azt nappal használtuk.
Egy picit szorosabban add rá a pelust, mert akkor is kifolyik, ha lazább!
Mekkora a súlya a babádnak?
Mert nálunk az volt a baj régebben, hogy a súlya és a magassága valahogy nem passzolt össze:) A magassága miatt mindig a nagyobb pelust kellett venni, különben az ülep rész nagyon alacsony lett volna. Viszont a súly, ill. derékbőség miatt a kisebb is jó lenne, mert nagyon vékony baba.De ezt megoldom úgy,hogy a tépőzárakat nagyon egymásra ragasztom.
Mosz 19 hónapos, és már maxi méretet hord.A magassága miatt. De a derékbőségre elég lenne neki még a Midi méret... Ezt csak leírtam, hátha nálatok is van valami ilyen "bibi".
Már bocs, de én leszoktatnám az éjjeli evésről, főleg ha nem csak egyszer eszik. Egy ekkora baba már bőven végig tud aludni evés-ivás nélkül 12 órát, csak megszokásból kel fel.
Amúgy lehet kapni pelenkabetétet, azt bármely pelushoz használhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!