Milyen pelenkát használtok 11hónapos kisfiúnál éjszakára?
Eddig nekünk a babylove pelenka vált be,este 21órától reggel 7ig kibírta minden gond nélkül.
Sajnos egy hete hajnalba általába 4 órakkor üvöltve ébred a kisfiam,és olyan pisisen,hogy csoda,hogy nem ázik szét a pelenka.Amint lecserélem neki alszik tovább szépen nyugodtan.
Milyen pelenkát próbáljak ki éjszakára?
Szia!
Az én kisfiam Pampers Active Baby pelenkát kap éjszakára. Simán kibírja reggelig, pedig sokszor nagyon tele van. Ja, az én fiam már 1,5 éves. :)
Pedig én is a Dm-es babylove-ot használom estére már nagyon régóta, nekem 20 hós a fiam és nekünk csak ez az egy vállt be estére.
De úgylátszik, ez sem mindenkinél így van. Így látszik hogy nem egyformák a gyerkőcök:)
Nálunk a Libero megy éjjelre mindig, csak ez marad száraz.
(O)
Sziasztok!
Köszi a segítséget.
Ma vettem egy csomag liberot az 5-ös méretet,de sajnos úgy tünik,hogy kicsi lesz már ez ránk:(
Kipróbálom majd este milyen a nedvszívóképessége.
Remélem kibírja az éjszakát.
Köszi mindenkinek a segítséget.
Esetleg ha tudna valaki még ajánlani más fajta pelust, a pampers a libero, és a huggies-on kívül az is érdekelne.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!