Éjszakára mibe öltöztetitek 11 hónapos vagy akörüli babátokat? 21-22 fok van éjszaka.
Hosszúujjú body,zokni és egy vastag ujjatlan hálózsák
11hós kisfiú anyukája
Segítsetek nekem!
Én adok rá hosszúujjú bodyt + harisnya + zokni és adok rá egy vastagabb pulcsit. Eddig a pulcsit elhagytam, mert úgy éreztem nem kell. Viszont éjszaka lerugja a takarót és ezért adtam rá pulcsit.
Rosszul tettem? Mert sokszor felkel éjszaka. Zavarja a pulcsi? Elég lenne csak a body?
+ kisnadrág - lehet ez se kellenne, vagy harisnya nélkül csak nadrág.
Már tanácstalan vagyok!
első vagyok.
Szerintem egy kicsit túlöltözteted, elég lenne egy hoszzúujjú body meg egy naci vagy harisnya. Zokni is felesleges meg a pulcsi is. Hálózsákot nem próbáltad még? Vagy popózsákot? A lányom is mindíg lerúgta a takarót, ezért kénytelen voltam a hálózsákot ráadni. Először nappalra csak, hogy lássam miként viseli..aztán már éjjelre is.
Én túlöltöztetem sokak szerint.
Hosszú ujjú bady, rugdalózó, vastag hálózsák, és paplan.
De ha nem adok rá pl rugdalózót, teljesen átfagy éjszaka, volt, h hajnali kettőkor a vaksötétben matattam pulcsi után, mert sírt, és hideg volt a keze és a tarkója is.
Nekem is az a gondom, hogy hajnalban jéghideg a keze. Szokásom, hogy ha nem kel fel a gyerek, akkor is 1x éjszaka megnézem őt, akkor hideg a kis keze. Volt úgy hogy én is hajnalban öltöztettem.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kipróbálom kevesebb gönccel. Hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!