Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mibe öltöztetitek éjszaka a...

Mibe öltöztetitek éjszaka a 6,5 hetes babát?

Figyelt kérdés
Mindenkitől más hallok olvasok, ti mit javasoltok? Éjszaka szinte mindig nyitva van az ablak, hogy ne legyen túl meleg. Általában hosszú ujjú body-t adok rá, és betakarom egy vékonyabb takaróval. Zoknit nem kap, de nem tudom, hogy ha pl. lerúgja magáról a takarót, akkor meg nem fázik-e.
2011. jún. 8. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi ma töltjük a 7.hetet és eddig hosszú ujjú body+hosszú nadrág.De tegnap éjjel már csak egy hosszú ujjú body és egy vékonyka takaró és így is izzadt szegénykém.Azt hiszem ma éjjel kap egy rövid ujjú bodyt meg egy vékony hálózsákot, mert én is attól félek, hogy lerúgja magáról a takarót.Mondjuk nálunk 25 fok van bent, de ha alszunk mi is be vagyunk takarózva, úgyhogy szerintem fázna, ha kitakarózna.

2011. jún. 8. 16:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Mindig magadra hallgass és figyeld a babád reakcióit.

(Az én kisfiam 12 hetes, rövid ujjú body, rugi van rajta, be is kell takarni, mégsem izzad meg, vagy melegszik ki, viszont nagyon könnyen átfázik, hajnalban pedig elég hűvös van.)

Ha fázik, adj rá zoknit v. vékony rugit, de ha így is szépen alszik éjszaka, akkor hagyjad, nem kell bolygatni. A babák sem egyformák, mi sem vagyunk azok.

2011. jún. 8. 16:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Az enyémre általában rövid ujjú vagy ujjatlan bodyt adok, egy textilpelenkát terítek rá (a pelenka is csak alibi, mert semmit nem ér, és le is rúgja, de valahogy nyugodtabb vagyok :D). Zoknit én sem adok rá.
2011. jún. 8. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
akkor én hozzátok képest nagyon túlöltöztetem...6 hetes lesz hnap,de rövidújju body és vékony rugi meg takaró van rajta,nem izzad,így nyugodt.Pedig nálunk is 26 fok van..
2011. jún. 8. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:
5 hetes múlt, és mint az utolsó válaszadó.
2011. jún. 8. 20:44
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Egyelőre marad a hosszú ujjú body és vékony takaró. Tegnap éjjel jól be csavartam mellkastól lefelé, így nem tudta lerúgni magáról. :)
2011. jún. 9. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!