Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki ilyen helyzetben van mit...

Aki ilyen helyzetben van mit tanácsol?

Figyelt kérdés
Szeptemberben kezdem a második tanévemet estin. Februárra lesz meg a baba. Úgy tervezem h 1 hónapig itthon maradok szülés után de utána vissza megyek a suliba. Heti 2 nap ami nem sok. Nálatok hogy teltek ezek a napok? Anyukám vigyáz addig a gyerekre. Köszönöm.
2010. aug. 13. 11:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat akkor szeptembertől suli!
2010. aug. 13. 12:49
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Minden elhatározás és elszántság kérdése, és mivel nálad mindkét összetevő megvan siekrülni fog. Szurkolok.
2010. aug. 13. 13:16
 13/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a biztatást.
2010. aug. 13. 13:17
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Én a 2 éves fiam mellett jártam főiskolára,és nem volt igazán segítségem,mert a férjem napi 14 órát dolgozik szüleim meg távol laktak.Nehéz volt de lediplomáztam.Most itthon vagyok az 1 éves lányommal és szeptembertől ismét suliba megyek immáron 2 gyerek,kevesett látott férj és háztartás mellett.

Kitartás és bízz magadba.Menni fog:)))

2010. aug. 13. 13:26
 15/19 anonim ***** válasza:

Biztassuk egymást, én is szeptemberben kezdem a sulit, van egy 1 éves fiam és 23 hetes vagyok a kistesóval. elkezdem most, mert hova halogassam, ha kibukok, legalább nem rágom magam azon h mi lett volna ha...

Kitartás és meglesz!!!

2010. aug. 13. 13:34
 16/19 A kérdező kommentje:
Rendben én is szurkolok nektek.
2010. aug. 13. 13:40
 17/19 anonim ***** válasza:

Én október végén szültem a fősuli utolsó félévében. Gyerek mellett vizsgák, szakdoli és államvizsga... Decemberben jelessel végeztem. Szóval meg lehet csinálni. Igaz és csak vizsgázni jártam be, az anyagot netről szedtem, a pici addig a másik szobában aludt, csak etetni keltem fel. Igaz, kicsit fáradt voltam, mert nem is emlékszem, hogy aludtam volna azidőtájt.

Szóval szerintem meg lehet csinálni, legyél ügyes és szorgalmas. Szorítok!

2010. aug. 13. 14:33
 18/19 anonim ***** válasza:

Első diplomámat a lányommal a hasamban tettem le, 7 hónaposan államvizsgáztam.

2. diplomát a 6 éves lányom, s a 9 hónapos iker fiaim mellett kezdtem, s a 3 évet sikeresen megcsináltam.

Úgyhogy hajrá, sok mindent meg lehet oldani!

Mondjuk a 4. gyerekem mellett, aki 1,5 éves, s én is már a 40.évemet taposom, örülök, hogy a férjem vállalkozásába be tudok segíteni.

De 20-30 év körül még sokat bír az ember!

2010. aug. 13. 15:15
 19/19 A kérdező kommentje:
köszönöm még csak 18 vagyok és 12 hetes terhes.
2010. aug. 14. 07:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!