Aki ilyen helyzetben van mit tanácsol?
Én a 2 éves fiam mellett jártam főiskolára,és nem volt igazán segítségem,mert a férjem napi 14 órát dolgozik szüleim meg távol laktak.Nehéz volt de lediplomáztam.Most itthon vagyok az 1 éves lányommal és szeptembertől ismét suliba megyek immáron 2 gyerek,kevesett látott férj és háztartás mellett.
Kitartás és bízz magadba.Menni fog:)))
Biztassuk egymást, én is szeptemberben kezdem a sulit, van egy 1 éves fiam és 23 hetes vagyok a kistesóval. elkezdem most, mert hova halogassam, ha kibukok, legalább nem rágom magam azon h mi lett volna ha...
Kitartás és meglesz!!!
Én október végén szültem a fősuli utolsó félévében. Gyerek mellett vizsgák, szakdoli és államvizsga... Decemberben jelessel végeztem. Szóval meg lehet csinálni. Igaz és csak vizsgázni jártam be, az anyagot netről szedtem, a pici addig a másik szobában aludt, csak etetni keltem fel. Igaz, kicsit fáradt voltam, mert nem is emlékszem, hogy aludtam volna azidőtájt.
Szóval szerintem meg lehet csinálni, legyél ügyes és szorgalmas. Szorítok!
Első diplomámat a lányommal a hasamban tettem le, 7 hónaposan államvizsgáztam.
2. diplomát a 6 éves lányom, s a 9 hónapos iker fiaim mellett kezdtem, s a 3 évet sikeresen megcsináltam.
Úgyhogy hajrá, sok mindent meg lehet oldani!
Mondjuk a 4. gyerekem mellett, aki 1,5 éves, s én is már a 40.évemet taposom, örülök, hogy a férjem vállalkozásába be tudok segíteni.
De 20-30 év körül még sokat bír az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!