Aki ilyen helyzetben van mit tanácsol?
Az etetését megoldom mert muszáj választani. Már nem halaszthatok mert már 2 évet előttem betegség miatt.
Meg nem is az etetése izgat hanem hogy tudok e majd tanulni pici baba mellett?
Ismét én.
Az én fiam márciusban született és júniusban lettek volna a vizsgáim. 4-et tudtam megcsinálni a 9-ből sajnos. Folytathatom a sulit persze, de nekem egy percem sem volt ilyen pici baba mellett. Attól is függ, hgy mennyi segítséged lesz, mennyire leszel fáradt. Engem 100%-ban lekötött a baba, egyszerűen másra nem tudtam figyelni, koncentrálni.
Remélem, neked sikerül!
Ha most eltekintünk a szoptatástól, mert tápszeres lesz a pici, akkor is lehetetlen dolognak tartom. Egy barátnőm így vágoitt bele a doktoriba, hogy gyes alatt 2 nap suli. Fél év után feladta.
5 hónapos a fiam, és este 9-ig, amíg el nem alszik, a teljes időmet leköti. Házimunkára is alig marad idő, főzni már csak hétvégén szoktam. Most épp fejek, azért van időm a gép előtt ülni.
Véleményem szerint egy s.eggel csak egy lovat lehet megülni. A gyed, gyes azért van, hogy az anyuka a gyerekére koncentráljon, vele legyen. Én nem vágnék bele csecsemő mellett egy suliba, nem tudnék így választani gyerek és tanulás között. Az iskola megvár, nem szalad el, a gyermeked kiskorát azonban nem tudod visszahozni soha.
Ne haragudj, ha nem segíthettem. Nem ítélkezni akarok, csak a véleményemet írtam le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!