Hogy lehet egy kisgyerekkel egy ágyban aludni? Aki velük alszik, nem fél, hogy agyonnyomja, megfullad a kicsi a párnában, stb? És a szülők magánéletét nem teszi ez tönkre?
Figyelt kérdés
2008. dec. 1. 11:51
11/12 anonim válasza:
Szia az 5. vagyok.
lehet,ha neked is a fiad 5xfelkelne minden éjjel és csak cicivel aludna visza,akkor lehet,hogy melletted is aludt volna....
Nekem a la´nyom a kiságyban alszik el,majd a3x ébred és után rakom magam mellé.
Èn örülnék a legjobban ha végre átaludná az éjszakat.....
12/12 anonim válasza:
A kislanyom most 12hetes.Az elso naptol kezdve ahogy hazajottunk a korhazbol velunk egy agyban alszik.Egyszer megprobaltam berani ot ejszakara a babaagyba,de ki is vettem,mert zavart,hogy nem hallom a szuszogaat,nem erzem a kis teste meleget.Onzo vagyok?Lehet,de nekunk igy jo.Meg egyszer sem nyomtuk ossze,fekudtunk ra.Sokat varunk ra es elvezzuk a babazas minden pillanatat mind a ketten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!