Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak? Utálja a...

Mit csináljak? Utálja a babakocsit.

Figyelt kérdés
A kislányom 6 hónapos lesz, nem szereti a babkocsit forog benne feszíti magát, a bébihordózóban szintén ezt csinálja, autózást sem szereti. A babakocsiban ha nagyon fáradt és gyorsan összekapom magunkat akkor lent 40 percet tudunk sétálni annyit alszik aztán rohanhatunk haza..Annyira irígylem azokat akik mennek mindenfelé, elterült gyerekek fekszenek a babakocsiban az Anyukák meg beszélgetbek, én meg mint a nem normális rohanok haza a gyerekkel a négy fal közé.. Próbáltam megemelni hogy kilásson de úgy is feszíti magát, hasra fordítva meg ugye rugózik meg mászna de a hátulján kiesne a babakocsinak. Már ott tartok, hogy nem megyünk ki, mert előre rosszul vagyok tőle hogy cipelem a kaját, a babakocsit meg a 8 kilós gyereket. Kenguruban nem bírnám, meg a kezemből is néha fordulna ki mert mászna.. Mi a megoldás?? El vagyok keseredve, azt hittem majd mehetek erre-arra kicsit felszabadultabb Anyuka leszek, de nem, fáradt, kimerült és bezárt vagyok:(
2010. aug. 12. 19:55
1 2
 11/15 anonim válasza:
Hát szerintem is játszatok sokat a babakocsival, nem kényelmetlen neki? nincs valami az aljában, amit így szabad szemmel nem látsz? ha nincs és a játék sem segít, akkor menj és nézzetek együtt egy másikat, vagy ez most jutott eszembe... Vagy esetleg adj neki egy kekszet, vagy alma darabot vagy amit csócsálni tud..Sok sikert:)
2010. aug. 12. 23:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha megemeled az ülést, hogy jobban tudjon nézelődni, akkor sem élvezi? Nálunk ez volt a gond, de félig ülő helyzetben jobban kilátott, és egyből élvezte a sétákat, mert lekötötte a sok látnivaló.
2010. aug. 13. 00:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem sokmindent tehetsz:( Az egyik gyerek órákig elüldögél benne,a másik 1 percig se.Amikor pici volt sokat sétáltatok vele?Nem lehet hogy nem szokott hozzá és most lázad?Mi mindennap úton vagyunk, születése óta szinte babakocsiban hozom-viszem:)
2010. aug. 13. 01:17
 14/15 anonim ***** válasza:
Vagy erőszakkal bele kényszeríted, vagy esetleg sport babakocsit venni?
2010. aug. 13. 07:33
 15/15 A kérdező kommentje:
3 fokozatban emelhető mindhármat próbáltam,egyik sem tetszett neki.Nagyon mozgékony baba itthon sincs meg egyhelyben egy percet sem (megtanultam kitekert pózban kúszó babát pelenkázni):) Belekényszerítem én mert megbolondulok itthon a négy fal között de így kint se jobb..Mikor pici volt 1 órát kettőt is tudtam vele menni de egy jó két hónapja ez megváltozott. Azt sem értem az autóban miért nem marad meg pedig arra is mindenki esküdött, hogy elrázza a fenekét, lehet lemondhatok a valamikori balatoni nyaralásról is. Megpróbálok kipróbálni valakinél másik babakocsit. Mégegyszer köszönöm mindenkinek!
2010. aug. 13. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!