Mit csináljak? Utálja a babakocsit.
Mi a fél lakást levisszük magunkkal.Fakanál,áv-es flakon kupak...minden amivel épp játszott.Néha igy is elunja magát és reklamál.
Esetleg nincs melege?Nekem akkor szokott ilyen feszengést lerendezni.
a kenguruból kiesik, de vannak egyéb hordozók. Pl ez: [link] illetve a kendő meg a mei tai. Ezekből nem tud kiesni, és háton is lehet velük hordozni. 8 kilós babátháton már könnyebb, de elöl is sokkal jobb, mint a kenguru, jobban eloszlik a terhelés. A 7,5 kilós fiamat még mindig meg sem érzem mei tai-ban, elöl hordozva.
Ő is utálja a babakocsit, sír benne. Volt, hogy egy óráig játszottuk azt, hogy sírt, kivettem, megvártam, amíg elalszik, megint betettem, megint sírt stb. Utáltam, hogy nem tudtunk akkor menni, amikor kellett, pl orvoshoz, vagy minket nézett a fél utca, hogy miért ordít a gyerekem. 2 hónapja félretettük a babakocsit, azóta hordozom mei taiban, és nem sír. Csak felkötöm, és 5 percen belül elalszik rajtam. :-) Most is mindenki megnéz, de most már azért, mert a környékünkön én hordozok egyedül, még csak kengurus babát se látni sehol, mindneki babakocsiban tolja.
Én is a hordozóra szavazok, a mei tai is nagyon jó, abban tényleg könnyebb, mert a csípődön is van súly.
Nekem is utálta, mert nem látott ki rendesen, akkor szerette meg valamennyire, mikor már ülhetett benne.
tényleg próbálj ki egy hordozóeszközt.
Hát igen, hordozott babánál az ember meggondolja, hogy mit vigyen magával. :-) Nálam rendszerint csak egy sapka, textilpelus, némi tej és a cumija van, esős időben egy esernyő is, az irataink, egy pénztárca, és ennyi.
Volt rajtam kenguru is, azzal össze se lehet hasonlítani a mei tai-t. kenguruban lóg rajtam a gyerek, mei tai-ban hozzám van nőve, így a súly is kisebbnek hat. Ráadásul nem a vállamat terheli, hanem egyenletesen oszlik el a vállamom, a hátamon és a csípőmön. A hétvégén voltunk túrázni, és a 7,5 kilós gyerek a vállamon semmi se volt, az 5 kilós hátizsák (volt benne 3 liter víz meg némi kaja és esőkabát) meg úgy húzta, mint a bűn.
A nagybevásárlásokat a férjem intézi, ami keveset meg én veszek, az elfér egy vállra akasztható szatyorban.
Mindent összevetve sokkal könnyebb lett az életünk, amióta nem erőltetem a babakocsit csak azért, mert ez az elvárás, hogy a gyereket tolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!