Ez jobb lehet mint a hagyomanyos muanyag kismotor?
Mivel megtehetem ezért én speciel egy ezerszer szebb és minőségibb járgányt vettem a kislányomnak ennél a sablon kínainál, mellesleg vagy 6 márka gyártja ugyanezt a kismotort a szivárvány összes színében csak sok helyen konkrétan fele ennyibe kerülnek a sokkal szebb verziók...
Szépen neveli? Mi alapján látod így? A megkomponált képek vagy videók alapján amiket feltöltöget? Vagy mert mindent megvesz neki? Igazi kirakatember aki rohad belül, ritka taszító, ideggörcs egy nőszemély ez le is jön minden második megnyilvánulásából, csak sokan nem látják a fától az erdőt.
Jee tenyleg tok ugyanolyan es olcsobb😂 hat mar mindegy😂
Amugy nem a kepeinol sokkal inkabb a videokbol lattam h milyen kedvesen neveli es az a kislany egy mosolyalbum es tok ugyes is sztem latszik h sokat foglalkoznak vele.
Meg egy ismerosom dolgozott mar egyutt vele es azt mondta tok jofej
Mondom, felárazott kínai és a fél webshop ilyen termékekből áll.
Egy kép vagy videó erejéig nem nehéz ezt a mázat magára erőltetnie egyrészt, másrészt egy 1,5 évessel lehet máshogy kommunikálni mint cukimuki módon? 😅 Ennyi idősen az meg, hogy ügyes a gyerek nem a szülő érdeme egyrészt, másrészt majdnem minden gyerek lehet ilyen ügyes akit fejlesztésre hurcolnak a komplexusos szülei, sőt.
Onnan gondolom, hogy dolgoztam vele egy helyen és voltak közös ismerőseink de bárki számára láthatóak alkalom adtán amikor nem bírja magát moderálni és úgy kommunikál mintha a seggéből rántana elő valakit, vagy amikor vékonyra szerkesztgeti magát a képeken, de ha nézted a főzőműsort amit bundával megnyert akkor is látszott, hogy milyen is valójában; egy beképzelt, basáskodó hisztérika. Nem vagyok irigy, nincs mire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!