Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez jobb lehet mint a hagyomany...

Ez jobb lehet mint a hagyomanyos muanyag kismotor?

Figyelt kérdés

[link]

Az ara nem szamit nem az a kerdes lenyege

2020. dec. 17. 14:01
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz a funkciója, amelyik neked szimpatikusabb, ez jobban nézni, mas különbség nincs szerintem
2020. dec. 17. 14:13
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Elől 2 kereke van, szerintem nem előnyös, nekimegy a lába mikor hajtja.
2020. dec. 17. 14:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Errol nincs velemenyem, de ha ajanlhatok, akkor szinten minimindrol(biztos mashol is lehet kapni egyebkent), mi ilyen rollerre alakithato kismotort vettünk es imadja a kisfiam:)
2020. dec. 17. 14:47
 4/15 A kérdező kommentje:

2-es kepzeld en pont azert neztem ki ezt mert a hagyomanyos hatul 2 kerekes kismotornal a kislanyom laba eppen hatul megy neki a 2 kereknek. Ezert gondoltam jobb lesz ez meg az elso 2 kerek miatt stabilabb is talan mintha hatul van a 2 kerek. Hatvmajd kiderul karacsonyra kapja...

3-as szemeztem a rollerrel de meg nem eleg magas hozza a kislanyom :)

2020. dec. 17. 15:34
 5/15 anonim ***** válasza:
Szerintem csak akkor derül ki, ha kipróbálja, hogy beleakad-e elöl a lába. Itt nem írják, hogy miből van és milyen nehéz, de a szokásos kismotornál gyanús, hogy azért nehezebb lesz, ha mondjuk szempont, hogy babakocsira akarod akasztani. 2 éves kortól tapasztalatom szerint érdemesebb már futóbiciklit venni, az tényleg jól kihasználható az állítható üléssel és fejlesztő (az enyémeknek nem kellett utána külön megtanulni biciklizni), persze azzal már nehéz utolérni a gyereket :) Roller szerintem nem a legjobb megoldás piciknek "állandóra", mert felemás mozgás.
2020. dec. 17. 15:52
 6/15 anonim ***** válasza:

Nem jobb, egyfolytában bele fog akadni a lába.

De látod még így is akad, aki megveszi.

2020. dec. 17. 16:43
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, ezt kb tudja használni 1,5 éves koráig mert olyan kicsi, abszolút nem praktikus, ha kismotort akarsz akkor vegyél olyat ami nem a térdéig ér.

*Arról nem beszélve, hogy attól akié ez a webshop attól semmit nem vásárolnék még akkor sem ha ő fizet.

2020. dec. 17. 18:09
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem tűnik praktikusnak a kerekek elrendezése, de ez csak akkor derül ki, ha kipróbáljátok.
2020. dec. 17. 20:14
 9/15 anonim ***** válasza:
Igazából én csak a miértet nem értem, hiszen ugyanolyan kis gurulós vacak, mint a sima, csak az megvan bőven 10ezer alatt, ennek meg seggreültem az árától. Megszokja szépen, hogy hogy tartsa a kis lábát, és akkor elgurul a simával is. Ez nekem rettentő lehúzás gyanús.
2020. dec. 17. 21:33
 10/15 A kérdező kommentje:

Hat 1,5 eves a kislanyom es 75 cm azoval az atlagnal alacsonyabb, meretben azt gondolom jo lesz. En is filoztam rajta h mig a mezei kismotor a regioban 4000 ft megeri e ezt 24ezerert megvenni. De ha megtehetjuk miert ne, sokkal szebb :)

Aztan lehet h tenylef egy kalap💩 lesz kiderul😂

7-es miert nem vennel a Tucsitol semmit? En nem ismerem meg nem kovetem annyora de aranyosnak tunik meg szepen neveli azt a kislanyt

2020. dec. 18. 14:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!