Nàthàs baba nem tud aludni. Van ötlet?
7-es vagyok
. Ég annyit, hogy ezt a műveletet minden szopizás vagy evés előtt, ill. alvás előtt csináltam. Plussz éjjel is egyszer, ha nagyon nem bírta.
Na, mire leírtam volna elküldtem..
Nekem a baba teák segítettek valamennyit, a Mecsek például hamar le tudta nyugtatni.Langyosan vagy kicsit melegebben kínáltam vele a torka jobban volt, a meleg pedig utat engedett a levegőnek az orrában.
Ezen felül felpolcoltam a kiságyban a matracot egy kicsit, hogy a feje magasabban legyen. Így nem dugult be esténként sokáig az orra,1-2 órát végig tudott aludni.
Lassan egy éves lesz, meg kell kérdezni a dokit, hogy ajánlana-e már egy egy kis kanál mézet, azzal lehet ízesíteni a teát is, úgy könnyebben isszák.
Az ilyen Milupa meg Kecskeméti féle instant tea offos, abban annyi cukor van, hogy még kevesebbet fogtok aludni..(!)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!