Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nàthàs baba nem tud aludni....

Nàthàs baba nem tud aludni. Van ötlet?

Figyelt kérdés
Hazahozta a nagyobbik a sulibol ujfent a takonykor. 36 oraja vagyok ebren,a max ido amit alszik 25-30 perc,a koztes idoben vegig sir. Ennyi ido alatt el sem birok aludni,segitsegem sajnos nincs. Mar nem lazas ,eszik,iszik,de a faradtsagtol eszèt veszti mar,meg en is. Szedulok es hanyingerem van az almossagtol. Hiaba szivom neki,20 perc mulva ugyanaz. Sirva ebred mert nem kap levegot. Meddig tarthat ez meg? Migrenem is van,ha minden takonynal ez lesz,akkor en kilepek az ablakon. Mar az osszes szomszed szolt,olyan mintha olnenk a gyereket,pedig csak faradt. :(
2020. dec. 9. 13:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy fáj is valamije? Én megpróbálnék egy adag láz/ fájdalomcsillapítót adni az tengervíz-orrszívás-Nasivin kombináció mellé.
2020. dec. 9. 17:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a magas párna és a Baby Luuf kenőcs vált be. Félig ülve altattam/altatom az orrdugulós gyerekeimet, így lassabban dugulnak el megint. Így össze szokott jönni 2-3 óra alvás.

Jobbulást kívánok!

2020. dec. 9. 18:41
 13/20 A kérdező kommentje:
Nah hoztunk Nasivint(eddig vmi masr fujtunk),du.mar tudott picit aludni,lila karikas mar a szeme alja. A matrac megemelese eszembe jutott,de egy ejszaka alatt 5x teszi at a fejet egyik oldalrol a masikra. Igy nem tudok oldalt valasztani. Koszi mindenkinek! Mar kinomban Nurofent adtam neki,h lenyugodjo ,hiaba nem volt lazas. Kicsit megnyugodott tole,azert nem szeretnem erre hasznalni. Remelem a ma ejszaka turhetobb lesz.
2020. dec. 9. 19:31
 14/20 anonim ***** válasza:

Orrsziporszi van?

Mi így szoktuk:

1. Sterimar

2. Orrszívás

3. Orrcsepp

4. Baby luuf kenőcs

Ez hatni szokott. Plusz párásító és libairator.

2020. dec. 9. 20:20
 15/20 A kérdező kommentje:
Igen,orrszi porszi van. Annyira kimerult,nem is ellenkezik.
2020. dec. 9. 20:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez lett volna a tippem, hogy nem jó az orrspray, próbálj ki másikat, nem mindenkinek egyforma a szervezete. Tudom, nem olcsók próbálgatni. Nurofent adj nyugodtan, fájdalomcsillapító is, torka is fájhat, nekünk mindig mondja a doktornő, h ezt szabad.

Az a cél, hogy ne fájjon semmije, kapjon levegőt, különben nem marad álomban.

Igen, egy idő után már a kialvatlanság is plusz ok lesz, ezért se tud aludni (ördögi kör).

Próbáld meg azt, h vess be mindent, tengervizes orcsepp, orrszívás, aztán a Nasivin. Adj neki estére Nurofent is. Ha csak egyszer sikerül picit aludnia, legközelebb már álmosabb lesz. Nálunk is mindig így van. Két nap kínlódás, aztán ahogy kicsit hatnak a cuccok, egyre hosszabbakat alszik.

Na azt azért nem mondom, h túl sokat...

2020. dec. 10. 22:22
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Frontin? Xanax?
2020. dec. 21. 16:07
 18/20 A kérdező kommentje:
Utolsoz,kinek?😆
2020. dec. 21. 17:00
 19/20 anonim ***** válasza:
A babának
2020. dec. 21. 18:13
 20/20 A kérdező kommentje:
Nah persze ;)
2020. dec. 21. 20:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!