Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A segítés már mikortól beleszó...

A segítés már mikortól beleszólás?

Figyelt kérdés
Lehet, túlreagálom, mivel a hormonok dolgoznak bennem ugye...8 hónapos vagyok. Anyósom kijelentette, hogy ő milyen sokat fog segíteni, megmutatja hogy kell szoptatni, stb, de én nem akarom, ez az én dolgom...mondtam is neki, de ő azzal érvelt, hogy a szoptatás fájhat is, pont azért szeretne segíteni, stb. Az a baj, én mostanában mindenre ugrok, ezért is kérdezlek titeket, mert lehet, csak túlreagálom.
2020. nov. 23. 20:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, a szoptatást meg fogják mutatni majd a kórházban szülés után...többször is és le is ellenőrzik, hogy jól csinálod-e. Az egyik szobatársamat szó szerint üldözte a védőnő.
2020. nov. 24. 08:49
 12/14 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem érvelhetsz azzal, hogy a kórházban majd úgyis megmutatják, hogy kell szoptatni. Gondolom nem igazán kedveled őt azért nem fogadod meg a tanácsait sem, mint én. Nekem is az első babánál mindig okoskodott mit csináljak. Megköszöntem neki, hogy ilyen lelkes és közöltem vele, hogy senki nincs itt 24 órában velem majd rájövök magamtól is mikor mkt kell csinálni.

Mi már évek óta nem nagyon tartjuk vele a kapcsolatot. Sajnos az alkohol fontosabb neki, mint az unokái. Meg persze ittasan nem is szívesen látnánk itt a gyerekek közelében. Mond meg neki, hogy van saját életetek.

2020. nov. 24. 09:21
 13/14 Derjaderja ***** válasza:
77%

Valahogy az ő generációjuk ilyen. Ahelyett, hogy udvariasan ajánlkoznának, hogy "annak idején én sok mindenben bizonytalan voltam, ha szükséged van tanácsra, bármikor megtalálsz", azt mondják: "én majd segítek a szoptatásban. Dedede. Meglátod, jó lesz az. Deeemajdsegítek."

Ha meg kényelmetlen a dolog, már kapja is az embe az érzelmi zsarolást és szemrehányást.

2020. nov. 24. 09:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

A szoptatás annyira intim, ha nem kéred hogy segítsen akkor ezt tiszteletben kell tartania anyósodnak

Mondd meg neki hogy ez kènyelmetlen neked és nem szeretnèd hogy ott legyen.

Mondjuk sanszos hogy utána ha kèred se segítene semmiben 😏

2020. nov. 24. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!