Hogy viselitek hogy mászó, tipegő babátok folyton megy utánatok?
Figyelt kérdés
Kisfiam egy éves múlt, amióta elindult egy lépést sem tudok tenni Nélküle. :) Persze rettentő aranyos ahogy tipeg és igyekszik utánam a lakásban, bármerre megyek, de egy idő után rettentően frusztráló. Semmit ne tudok megcsinálni,mert ott a fenekemben, a lábam alatt, pakol, nyúlkál, vagy csak nyűglődik. Ha beteszem a szobájába, akkor zokog, hiába próbálom lefoglalni valami mással.2010. aug. 10. 22:03
12/17 anonim válasza:
csak olvasom es mosolygok azon amiket irtok
az en lanyom 3 hos es alig varom h allandoan utanam legyen
en elhiszem h neha idegesito plane amikor meg vecezni sem tudsz tole
nem ertem ezeket a kotekedo anyukakat
bocs az ekezetek miatt
nojetek nagyra
13/17 A kérdező kommentje:
nem szoktattam oda a wc-be de egyszerűen bejön utánam, ha kizárom kétségbeesik és zokog.... néha működik néha nem. amúgy én sem tartom egészségesnek de ez is egy korszak. és örülök hogy jön utánam édesen tipeg csak néha jó volna ha megülne 5 percig a fenekén :)
2010. aug. 10. 23:28
14/17 anonim válasza:
Én anno felkészítettem az óvónéniket,hogy a lányom szemrebbenés nélkül megy majd utánuk a félreesőbe-is.No és hogy az otthoni szokás révén már tisztában van azzal,hogy a menzesz nem kaki ott a betéten.Egy füst alatt men t afelvilágosítás is!
15/17 anonim válasza:
Én ezt megértem,de ahogy írtad már ovis.Meddig fogja csinálni?Meddig fogod engedni?Tervezed,hogy leszoktasd?
16/17 anonim válasza:
Ne is mondd, lányom 2 éves és épp az imént gondolkoztam el rajta, hogy vajon mikor fog már "kicsit békén hagyni"?!
Egy idő után eléggé idegesítő, ha lefekszem egy kicsit akkor elkezd rajtam ugrálni, ha átülök a fotelba már mászik az ölembe, ha wc-re mennék abból ordítás van. (De oda azért se engedem be.)
Fárasztó, remélem már jobb lesz hamarosan.
17/17 anonim válasza:
volt itt egy személy aki azt mondta milyen anyák vagyunk már,h idegesit meg fusztrál a gyerek,na neki szántam de ugy látom időközben törölték:DDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!