Van még itt olyan, akiknél kb még sose volt napirend?

Sok helyen olvasom és saját magunkra nézve is ezt próbálom követni, hogy a napirend = a programok egymásutánisága. Nem az számít, hogy hánykor, hanem hogy ébredés után mindig evés, pelenka, játék, séta/alvás a sorrend. Az órát annyiban figyelem csak, hogy ha reggel 6 előtt ébred, akkor evés és pelenkázás után visszateszem még az ágyába, illetve hogy 8 és 9 között lefektetjük éjszakára.
(10 nap múlva öt hónapos)

Hu de okos itt mindenki.
Persze, programok egymásutánisága:
Nézzük ezt: ébredés után evés. Na most, ha a gyerek 20 percet alszik, nem lesz éhes, amikor felkel. Ha pedig két órát, akkor igen. Itt már rögtön dőlt is az elmélet... Én nem fogom felkelteni azért, hogy ráerőltessem a hülyeségem, és nem is fogom reggel visszatenni a kiságyba (próbáltam), mert csak annyit érek el vele, hogy visítani fog, vagy csendben lefaragja és megeszi a kiságyat.
Inkább elfogadom azokat a válaszokat, akik szerint kövessem a gyereket.
Egyébként nem tudom miből gondolja bárki is, hogy hisztis gyerekem van. Egész nap vigyorog és nevet, semmi baja nincsen.

Pedig a 10-esnek igaza van..
Ha 2-3 óránként kap enni az a gyerek 9 hósan nem lesz közben éhes...de a jóllakottság-éhség és a pihentség-fáradtsàg periódusa adja a napirendet.
Ezt pedig étkezéssel tudod kialakítani..

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!