Hogy van mindenre időtök gyerek(ek) mellett?
16: Ez nem szuperanyuság, ezek az alapok.
Én egyébként azt látom, hogy aki szülés előtt rumlisabb volt, az utána is az maradt. Akinél szülés előtt is rend volt, annál gyerekekkel is az van.
Hát nem tudom, annyira nem tűnik lehetetlennek.
Lévén rendmániás, nálunk is mindig rend van, bent mosok főzök takarítok, kint intézem a kutyát és a kertet, eljárunk boltba, és még szakítok időt a saját dolgaimra is (torna, heti 10 óra munka, olvasás -már idén a 46. könyvnél járok 50 a cél, plusz tanulok angolt meg vám+logisztikát)
Szerintem szervezés kérdése, nálunk nem áll a nap ücsörgős játékból, a lányom csinál velem mindent: rendrakásnál pakol, mosást pakolja be- a teregetés hordja nekem oda, főzésnél ott van ,pakol, nézi mit csinálok. Boltba jön velem, kutyázni jön velem, kertészkedni jön velem, lapátolni kisgereblyézni imád.
Esténként ha apja itthon van átveszi a szórakoztatását, színeznek, játszanak stb akkor előkészülök a másnapra, rendet teszek megint, lezuhanyzok, hajat mosok, rendbe teszem magam. Illetve ilyenkor ülök le dolgozni is még a vacsora készül közben.
Délután általában alszik 2 órát, olyankor van szabadidőm, olvasok akkor, videokat nezek, vagy tanulok. Hétvégén hála ég ha a férjem itthon van akkor több időm van mindenre, olyankor úgyis csak ő kell.
2 éves leányzó, bár egyedül van, 2 gyerekkel azért biztosan nehezebb ez is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!