Hogy van mindenre időtök gyerek(ek) mellett?
90-es, ne haragudj, de az ilyen idegrendszerű gyereket el kellene vinni orvoshoz, mert ez, amit leírsz, nem normális.
Egy óráról beszélünk, nem fél napról.
Oké, 92-es, de akkor ne állítsd már be úgy, hogy akinek a gyereke elvan 1-2 órát ordítás nélkül, az szobanövény-gyerek, mert nem, az szimplán egy átlagos, normális gyerek.
A kérdés még nem arról szólt, kinek hogy van ideje másra idegrendszeri problémás gyerekek mellett.
Kérdezem én azoktól az anyukáktól akik azt irták hogy nem olyan fontos a takarítás közben a kezében a telefon, ilyenkor nem hagyjátok abba a regényeket az ész osztásokat Csak főzés közben húzza a nadrágotokat a gyerek ugye? Ha megtudjátok oldani hogy telefonozzatok akkor szerintem a rendet és a főzést is megtudnátok.. Csak ugye ahhoz mozogni kell
De amikor az apuka ideges hogy úgy jön haza a munkából hogy az ajtón alig tud bejönni meg lábújhegyen járkál a játékokba és szegényeknek épp csak annyit főztök hogy éhen ne haljon ugye akkor hogy sajnáltatja magát az anyuka hogy jaj hát a gyerek?! Hagyjuk már csajok!! Nem kell kőrbe beszélni lusták vagytok és kész ezelőtt a szegénységbe 6 gyerek mellett csillogot a lakás most meg ugye a szebbnél szebb házakba csak az a lényeg hogy modern bútor legyen de a teteje meg már 1 hónapja áll a portól ugye? Mert 2020ban már ha szülünk egy gyereket mindenki meg van halva kihívásnak tartja és csak panaszkodni tud! Higyjétek el az a jó anya aki a háztartást és a gyereket nevelést is megtudja egyszerre oldani mert szerintem nem egy olyan anya osztotta itt az észt akinek a telefon többet van a kezébe mint a gyerek
Menjetek vegyétek elő a seprűt ne nyavajogjatok és ne legyetek ilyen mocskosak akik csinálják a dolgukat tudják a kötelességeiket és lepontozzátok!
Ugy kell alakitani h besegit a gyerek aztan leulsz vele picit aztan megint pl foztok teregettek aztan megint jatszotok , kell olyan ido amikr csak ra figyelsz:)
Es olyn is amikor legyen el maganak picit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!