Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, hogy a majdnem 3...

Normális, hogy a majdnem 3 hónapos babám még mindig óránként kér enni?

Figyelt kérdés

Teljesen anyatejes iszisz baba. Néha kibírja a 2 óràt, de legtöbbször óránként kér. Este viszont jól alszik, van, hogy 3-4 órát is.

Volt valakinek hasonló babája?

2020. nov. 14. 12:15
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
51%

3-as vagyok. Egyáltalán nem vagyok tápszer ellenes, de a kérdező egy szóval nem említett olyat, hogy nem lenne teje. Itt írja is utána, hogy van neki elég. Ha van elég, minek adjon tápszert? Sajnos ez egy ilyen időszak, tápszerrel is ugyanilyen lenne, tapasztalat, tesóm ugyanígy volt, adott neki tápszert, de ugyanúgy kérte óránként, késöbb viszont már nem fogadta el a cicit. Megérte!

Pontozzatok le nyugodtan, a véleményem nem változik. A lényeg, hogy a baba ne éhezzen. De ha kiegyensúlyozott, hízik szépen, akkor minek váltani? Ha csak nem olyan lusta dög mint az egyes.

2020. nov. 14. 12:52
 12/31 anonim ***** válasza:
84%
Ha a tesódnak így volt jó, akkor semmi probléma.
2020. nov. 14. 12:55
 13/31 anonim ***** válasza:
88%

Ha rövid ideje tart ez, akkor növekedési ugrás, és normális. Ha 3 hónapja folyamatosan óránként eszik, akkor csatlakozom az elsőhöz, és hagynám a francba, ez nem állapot.

És nem, rohadtul nem mindegy, hogy "fetreng" az ember jókedvében, vagy jószerivel egész nap ül a fotelben egy rácsatlakozott gyerekkel, és még a boltba sem tud kiugrani, vagy megfőzni egy spenótot.

Jó dolog az anyatej, de ne essünk már át a ló túloldalára, és ne áldozzuk fel az egész életünket, józan eszünket az érdekében.

2020. nov. 14. 12:55
 14/31 A kérdező kommentje:
11es en is igy vagyok ezzel. Nem vagyok tapszer ellenes, nyilvan ha nem lenne eleg tejem nem dolne ossze a vilag es adnek neki. De igy feleslegesnek erzem, es ugyan annyiba tart tapszert csinalni mint cicire rakni. :)
2020. nov. 14. 12:56
 15/31 A kérdező kommentje:
De azert az 1 orat ne vegyetek olyan szigoruan, a kerdesben is irom hogy van amikor kibirja a 2 orat. Sokszor probalom terlegetni is ha latom hogy kezd ehes lenni akkor setslgatok vele vagy ha 7 ora korul van mar akkor viszem furodni stb.
2020. nov. 14. 12:59
 16/31 anonim ***** válasza:
74%
Egyes vagyok a lista dög irónia volt az itteni általános vélemények alapján. Ha esetleg nem ment volna át a hármas válaszolónak.
2020. nov. 14. 12:59
 17/31 anonim ***** válasza:
41%
Köszönöm kérdező, mindenki azt nézze neki mi a legjobb, nem a társadalmi elvarások után kell szaladni, mert lassan már az is baj, ha valaki szoptatni akarja, mert rá van fogva hogy tápszer ellenes..
2020. nov. 14. 13:00
 18/31 anonim ***** válasza:
80%

Oké hogy nem vagy tápszerellenes, de bunkózni se kell. Olvasd el a kommented tápszerrel pótló ember szemével nézve.

Ha nem erted mi a baj, nincs mit vitázni.

2020. nov. 14. 13:06
 19/31 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem nem normális.
2020. nov. 14. 13:12
 20/31 anonim ***** válasza:
55%
Neharagudj, egyáltalán nem bunkózni akartam, de hidd el, nekem sem tetszik, amikor lehordják a szoptató anyákat, hogy add fel, inkább add a tápszert. Ugyanaz, ha úgy nézed. Minden ilyesmi kérdésnél ez van. A kérdező annyit kérdezett, normális e ez. Ez egy ilyen időszak, ilyenkor normális hogy óránként kéri. Elfog múlni ez pár napon belül. A tej mennyiségről nem volt szó, azzal akkor lenne baj, ha sírna, és nyűgős lenne a baba.
2020. nov. 14. 13:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!