A kislányom 3 hónapos és pár napja lényegesen kevesebbet eszik, mint eddig, csak néhány percig és 4 óránként azt is, ez normális?
Figyelt kérdés
2009. jan. 5. 14:17
1/4 anonim válasza:
Szia!Nálunk is ez van 21-én lesz fiam 3 hós,és szinte a 20-40 ml is kevesebbet eszik:(Nem értem mért:((Hátha tud valaki nekünk segíteni:))
2/4 anonim válasza:
Sziasztok!
Az én kislányom is 3 hós,és ugyanezt "játssza" minden etetésnél.Ma voltunk dokinál,végül is a havi hízása megvan(kb.450-500 gr).A doki szerint ne aggódjak,neki most ennyire van szüksége,mert hullámzóan esznek.Az én lányom 5.12 kiló,és neki kb.750 ml tej lenne az adagja naponta,ha ez nagyon nincs meg,késő este plusz etetést kell beiktatnom(ő már 9kor alszik,reggelig)Tehát ha híznak,mégha nem is kilókat,akkor nincs gond,én is próbálok megnyugodni!
3/4 anonim válasza:
Szerintem ne aggódjatok. Az én lányom pont ezt csinálta. 3 hónapos kora után alig evett mégis hízott. Aztán ahogy elkezdett többet mozogni többet is evett. Most 7,5 hónapos és inkább ruházom, minte etetem. :)) Amíg hízik és kiegyensúlyozott baba addig nincs gond.
Jó babázást
4/4 anonim válasza:
Az én 3 hónapos lányom is össze-vissza eszik. Május-júniusban megevett még 6-700-akat, most meg mindig ki kell öntenem a tápszert, mert napi 500-nál többet nem eszik meg, pedig 5,5 kiló. Azóta van ez az állapot, amióta az első oltását megkapta és bejött a meleg idő is. Nagyon aluszékony és gyorsan hízik, de még az orvos se tudja megmondani, mitől. Lehet azért, mert túladagoltuk neki a Vigantol cseppeket? :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!