Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Normális, ha a 3 hónapos...

Manió kérdése:

Normális, ha a 3 hónapos babám 2 óránként eszik?

Figyelt kérdés

Nappal 2 óránként, csak akkor bírja tovább ha sétálunk. Néha mondjuk akkor se nagyon. Csak éjszaka bírja. Az esti etetés 7kor van, aztán 2-3kor, majd reggel 6-7fele.

Nappal kap pótlást is minden szopi után, és meg is eszi a 90-100ml tápszert.Össze-vissza eszik.

Köszönöm a válaszokat.

2009. ápr. 20. 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
3 hónaposan van egy növekedési ugrás, lehet, hogy azért nagyobb most az étvágya.
2009. ápr. 20. 09:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Normális. Az én babám 5 hós koráig 2-2 és fél óránként evett. Neki így volt jó. Nem mondom hogy nem küzködtem hogy 3 óra elteljen de nem ment. Egyszer csak beállt ez is "normálisra":)

üdv 10 hós baba anyukája

2009. ápr. 20. 09:54
 3/6 anonim ***** válasza:
mekkora a babád? elvileg kg-onként kb 150ml/ nap. leosztva a szopik számával.. biztos, hogy éhes 2 óránként?? nem lehet, hogy más a baja? (az én fiam 3 hónaposan volt 5300kg ami azt jelenti, hogy kb 800ml/nap) persze ez változó, mi sem eszünk egyformán. ha jól lakik egy alkalommal, ki van zárva h 2 óra múlva megint éhes. min 3 óra. az én fiam ilyenkor már 4 óránként evett átlag 100-120 at. bármikor szopizott volna ha megkínálom, mert jó n ekik odabújni. na de lehet, h szomjas, vagy álmos.. mennyit eszik a köv alkalommal? lehet h csak iszik az első hígabb tejből?
2009. ápr. 20. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Azt nem tudom, hogy normális+e, de az én babám is max 2,5 órát bír ki. Neki elég a tejem, nem kell pótlás, de nem bírja ki a 3 órát. kivéve éjszaka, akkor 7 körül elalszik és 4-5 körül kel, eszik,m jamd 7-fél8-ig alszik. Amúgy elég nagy baba, 6300g és 64 cm.

2009. ápr. 20. 10:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Az en babom mar szuletesetol kezdve 2 orankent szopizott es most, hogy 13 honapos meg mindig 2-3 orankent eszik, pedig mar nemcsak tejet kap. a vedono azt mondta, hogy o ilyen fajta es a sulya is teljesen rendben van.hat o ilyen.
2009. ápr. 20. 12:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2009. ápr. 21. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!