Szerintetek az normális, hogy chihuahua 3 hónapos kutyám kb fél óránként pisil (pelusra)?
20:34
Olvasod? 3 hónapos a kutya! Még csak tanulgatja a szobatisztaságot.Fél óránként lehetetlen levinni, meg kel szoknia, mikor viszik le. Ha addig meg nem írja ki, ott a pelus. Egyébként nem csak kölyökkutyáknál használják, hanem beteg kutyusnál is. De valószínű neked nincs kutyád, így gőzöd sincs ezekhez a dolgokhoz.
de képzeld van kutyám, és nem az első, és érdekes módon még életben van pedig első perctől kezdve kihordtam pisilni, és pár hét alatt meg is tanulta.
Én elítélem a pelenkát mert a gazdinak baromi egyszerű elkényelmesedni, ő is és a kutya is megszokja hogy ott a pelus, hideg van, esik az eső minek lemenni?
Az egyetlen ok amit elfogadhatónak tartok pelus használatára az a betegség, és sajnos ezzel már találkoztam. Hónapokig használtam a gerincsérült kutyámmal aki se a pisist se a kakit nem tudta tartani és folyamatosan folyt belőle minden.
Úgyhogy csak vigye le sétálni, szaladgálni, mert ha netán az ő kutyája is megsérül utálni fogja magát amiért nem mozgatta eleget most meg egy pisis pelenkán agonizál.
Én inkább nem is írok semmit, mert az előző válaszadómmal mindenben egyet értek, szóval felesleges lenne újra ugyanazt leírnom!
Ja és még annyit szeretnék mondani, a "kedves" válaszadónak, hogy sétáltatsd meg magadat is egy kicsit, hátha lenyugszol!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!