Heti 120gramm gyarapodás 3 hónapos tápszeres babánál nem túl kevés?
Figyelt kérdés
A testsúly kg x 150gr napi tápszert megeszi, de ennek ellenére is alig hízik. Nem bukik, jó kedvű, jól alszik, szinte soha nem sîr. Erős kisbaba, korának megfelelő mozgásfejlődéssel.2020. nov. 12. 09:47
1/8 anonim válasza:
Heti 120 g 3 hónaposan!? Bőven nagyon jó, ne aggódj. Ne akard azért szegényt "hízlalni". Nálunk volt, hogy egyik héten csak 60 g, utána 140 g. A dokim és a védőnőm is a havi hízást nézi, ami 400-500 g minimum.
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2020. nov. 12. 11:26
3/8 anonim válasza:
Szerintem semmi baj vele, én örülnék ha ennyit enne az enyém. Ő 9 hetes, rossz evő, de élénk, mosolygós, korának mindenben megfelelő és átalussza az éjszakát. Csak hát keveset eszik, de egyszerűen nem tudok többet beletömni. 5150 gramm és 63 cm, de lassan hízik.
4/8 anonim válasza:
9 hetesen 5100 g és lassan hizik? Mennyivel született?
Az én lányom kB. 4 hósan volt 5 kg :D
5/8 anonim válasza:
3700 grammal született, az elején gyorsan hízott, de már hetek óta megállt. Nem a súlyával van baj, hanem hogy kín minden etetés szinte. 3 vagyok.
6/8 anonim válasza:
Értem.
Az én lányom se volt nagy szopis, tapszerből sem ivott sose annyit amennyit kellett volna, utána viszont a szilárd ételt nagyon ette és most 15 hósan borzasztóan jó evő (mindent megeszik, darabosan)
Ezzel csak azt akarom mondani ne aggódj
Vannak periódusok, evés-hízás téren :)
7/8 anonim válasza:
Köszi. Igen, én is a hozzátâplálásban bízom, de azért addig még sok idő van. Na meg a nagyfiam sokkal jobb evő volt, pont az ellentettje a kislányomnak, na ő 3 hónaposan 7,5 kg volt.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi csajok 😊 az èn fiam is 3735-tel született, most 5670 gr. És nekünk is szinte minden etetés kínszenvedés, szopival is így volt, tálival is így van.. de akkor bizakodom, hogy a hozzátáplálás hozhat változást 😊
2020. nov. 12. 17:07
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!