Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldjatok meg 1 honapos...

Hogy oldjatok meg 1 honapos baba mellett, hogy egyetek, igyatok, kimossatok stb.?

Figyelt kérdés
Apuka 12 orazik, nincs segítségem. Illetve 2 hete hasmenesem van amitol negugyse tudok enni, kijon minden, gyenge is vagyok. Csak ringatva van el, egyebkent sir, sirasa kozben az eves nem opcio. Normális anya nem tud szerintem. Csak nem tudom elkepzelni masnak a napjat.. Hogy tud letezni. Olyanok segítséget nem kerem akinek anyuka apuka segit, vagy főz... Stb az ugy könnyű. Köszi a tippeket, mar a halalomon vagyok.

2020. nov. 8. 13:54
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
64%
Sajnos sok jó tanácsot nem tudok adni, egyedül talán azt, hogy ne áldozd fel magad 100%-ig. Jobb egy pár percig síró gyerek, mint egy ideges, kimerült anya. Van, hogy én is hallom, hogy üvölt a gyerek, de nem sz@rhatok be, pelenka nincs rajtam, a wc-re meg nem viszem magammal. Evést-ivást sokszor szoptatás közben intézem - vettünk termoszt is. Egy nagy kancsóba van összekészítve szörp, mellette pohár. Ha arra járok, iszok, ha megittam a pohárból, újratöltöm. Nyilván nem jó, de vannak itthon rágcsák, ha épp halálomon vagyok, de nem tudok rendeset enni. Mirelit kaják tartalékba, néha aranyat érnek. A mosás nálam sokszor a gépben reked, volt már, hogy újra kellett öblíteni, mert bedohosodott. Ha kiveszem a gépből, van, hogy csak fél-1 nappal később teregetek. Ha megszáradtak, napokig a teregetőn van. Sajnos ez ilyen. :(
2020. nov. 9. 07:05
 42/42 anonim ***** válasza:
71%
Babakocsiban tologattom mindig oda ahol voltam a lakásban. Így ha ébren volt látott, és folyamatosan beszéltem hozzá. Evés közben lábbal ringattam, vagy állva ettem mikor épp hagyta. Vagy szoptatás közben. Kb. 3 hónapos korától lett egyre jobb.
2020. nov. 9. 09:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!