7hetes babám van és sajnos előjött a pánik betegségem erős félelem érzet menekülési késztetés nálam ez a két fő tünet ja és heves szívdobogás merjeke szedni antidepresszánst vagy enyhébb nyugtatot szedni ilyen pici baba mellett?
Anno en ugy csinaltam hogy amig a kicsi aludt en is ledöltem 1-2 orakra hiaba nem voltam faradt. A rendszerhez tud alkalmazkodni a szervezet. Es igy nappal is összejött 3-4 ora alvàs összesen.
Es pl 1.5 ora mulva màr magamtol ebredtem a kicsi elött.
Nekem volt szülés utáni depresszióm. Csak akkor nem ismertem fel mi van velem. Azt hittem a szülés viselt meg. Sajnos nem szedtem rá semmit ezért sokáig szenvedtem és kiegyensújozatlan voltam hangulatingadozásaim voltak. Pánikrohamaim évente vagy havonta amik elmúltak nem kísérte szorongás. Semmikor nem múlott el sajnos. Most 7 éves a lányom és a kezeletlen depresszióm következtében pánikzavar szindrómám is lett. Súlyos szorongással. Mostmár sokkal nehezebb meggyógyulni mint akkor lett volna. Családi örökségem ez a betegség.
Mindenképp hallgass az orvosodra és ne hidd hogy magától elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!