Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erős szívdobogás? Alul a...

Erős szívdobogás? Alul a hasamban érzem a szívem dobogását?

Figyelt kérdés

Nem igazán tudom megfogalmazni értelmesen. Erőteljesebben ver a szívem mostanában (ez normális? Sokszor majd kiugrik???)

Próbálok koncentrálni, hogy erzem-e a mocorgást, de annyira lüktet a hasamban lent középen, hogy teljesen bezavar. A saját szívem ritmusát érzem, elég erőteljesen. Másnál is volt ilyen?

16 hétben vagyok.

2019. jún. 1. 08:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Néha érzed az erős szívdobogást, vagy folyamatosan? Ha néha, akkor elvileg extrázol, azzal teendő nincs.

Nekem is látni alul a szívem dobogasat, ha a baba rúg egyértelmű lesz.. Simán lehet hogy még heteket kell várnod rá..

2019. jún. 1. 08:41
 2/3 anonim ***** válasza:
82%
Ez teljesen normális. A méhed nyomja a hasi artériát, ezért érzed fokozottan. Minél nagyobb lesz a gyerek, annál rosszabb lesz.
2019. jún. 1. 10:10
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem folyamatos, de napi többször.

Huuha köszönöm a válaszokat. A lényeg, hogy normális dolog, első terhességemnél ezt nem tapasztaltam, legalábbis nem emlékszem rá.

2019. jún. 1. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!