Van itt olyan, aki koronás lett 1 év alatti babája mellett?
Én még egyelőre nem tudom. 16 hónapos a kisfiam, ma estére belázasodott. Még csak ennyi, remélhetőleg nem korona. De én meg pont tegnap voltam teszten, tünetek miatt. Mióta tüneteim vannak próbálok nem sokat a közelében lenni, de így, hogy még szopizik baromi nehéz, meg amúgy is.
Várom az eredményt és remélem negatív lesz.
Jó eséllyel nem korona, persze nincs kizarva semmi.
Attól még, hogy kitört ez a mostani járvány rengeteg másik, ugyanúgy lázt is okozó betegség velünk maradt. És azok jóval elterjedtebbek is.
Szóval ha pusztán láz alapján tippelni kéne akkor jóval nagyobb eséllyel bármi más betegség van de nem ez a mostani koronavírus.
#7 vagyok.
Igen tudom, a foga is most jön, szerintem amiatt van.
Viszont, mivel nekem kellett tesztet csináltatnom, így lehet ő is elkapta, ha nekem pozitív lesz.
Köszi. Tegnap este férjem lázas lett (egész nap nyomott volt, és 6 éve nem volt lázas). Reggelre fájt mindkettőnk háta. Nekem azóta sincs hőemelkedés, férjemnek konstans 37.5. Mindketten gyengék vagyunk, fáj a fejem, a hátam a tüdőmnél. Tudom, van egy csomó másik vírus, de mi soha nem szoktunk betegek lenni. 8 hónapos babám teljesen tünetmentes.
Egyébként igenis számít az anyatej, mert átmegy bele az ellenanyag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!