Van itt olyan, aki koronás lett 1 év alatti babája mellett?
Utolsó, te most troll vagy egyébként? Nagyon régóta ismert, hogy ha az anyuka beteg, akkor a tejjel átadja az antitesteket.
"Azoknak az anyáknak a tejében, akik a szülés előtt nem sokkal fertőződnek meg és elkezdik a szoptatást, valamint akik a szoptatás alatt fertőződnek meg, olyan szekréciós IgA antitestek és további kritikus immunfaktorok termelődnek, amelyek megvédik a szopó csecsemőt és megerősítik a baba saját immunrendszerét. Ezek az immunfaktorok segítik a csecsemő szervezetét, hogy a fertőzésnek kitettség során hatékonyabb választ adjon."
#7 es #9 vagyok.
Az elso tesztem negativ lett, 2 napja csinaltak ujat es most tudtam meg az eredmenyt: pozitiv...
15
És milyen tüneteid vannak?
Férjem 5 napja minden este belázasodik, néha napközben hőemelkedése van, és rohadt fáradt, egész nap fekszik. Feje fáj, az nekem is néha. Babánknak semmi baja eddig.
Sziasztok.
Hogy vagytok. Én lehet elkaptam várom hogy jojjenek tesztelni. 2 gyerekem van a kicsi 10 hós es nagyon félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!