Mit tegyek, ha enyhe irigységet érzek mások kislánya láttán, miközben nekem kisfiam lesz?
Nagyon kislányt szerettünk volna a férjemmel, mi több két, kislányt, valahogy soha el sem tudtam képzelni, hogy fiam legyen. Borzasztóan vágytam arra, hogy átélhessem azt az erős, bizalmas és szeretetteljes anya-lánya kapcsolatot, amit olyan sok helyen látok és ami kisfiúval nyilván nem átélhető bizonyos szempontból, hiszen vele nem lesznek közös bizalmas "lányos" dolgaink.
Persze, tisztában voltunk vele, hogy kisfiú is lehet és az ultrahangon kiderült, hogy egyértelműen kisfiú.
Bevallom, kicsit csalódottak voltunk pár napig, aztán túllendültünk a dolgon, várjuk már, hiszen sosem volt még babánk, és a lényeg, hogy egészséges legyen. De körülöttünk persze mindenkinek kislánya született/születik és bevallom, olyan rossz érzés, irigység fog el, mikor látom a képeiket meg azokat az aranyos kislányokat... nem tudom elűzni a gondolatot, hogy bárcsak inkább kislányom lenne :/
Természetesen borzasztó lelkiismeretfurdalásom van emiatt és nem akarom, hogy a babám lássa kárát. Tudnátok tippet, tanácsot adni, ha voltatok ilyen helyzetben? Nem lehurrogást várok, én is tudom, hogy ezek nem normális gondolatok és változtatni akarok rajtuk.
Megszuletik es a vilag legtermeszetesebb dolga lesz h o a ti fiatok.
Ket fiut szerettem volna, 3lanyom lett,
1.nel 3napig sirtam h lany
2.nal mar csak nevettem hogy ilyen az en formam
a 3.lany genetikai teszteredmenyevel a kezemben zokogtam a megkonnyebbulestol hogy egeszseges lesz.
Majd atallsz te is, addig probalj jatszadozni a gondolattal hogy miket csinalnatok egy fiuval, nekem sokat segitett. A kozos esetleges kapcsolodasi pontokat keresd, ne a hianyossagokat.
Én biztos voltam benne hogy nekem fiam lesz és azt is akartam.
A uh-n erre közölték hogy kislány. Nem tudtam leplezni a csalódottságot, itthon is észrevettèk. Folyamatosan mondogattam magamnak hogy az a lényeg hogy egészséges legyen nem pedig a neme.
Most már 10 hónapos és oda nem adnám 10 fiúért se 🙂
Amúgy szerintem a szíve mèlyèn mindenkinek van egy vágya hogy fia legyen vagy lánya, mègha nem is vallja be.
24-es vagyok, kíváncsi lennèk miért lettem lepontozva
Nemtom kinek fáj amit írtam
Nekem van fiam is és lányom is.
Kisfiú 100000x ragaszkodóbb hozzám mint a lány, lány az full apás 🥰imádom a fiamat is, hihetetlen mekkora szerelem lehet anya és fia közt..
Én fiút akartam volna még 1et ikreket várok és lehet mindkettő lány, kicsit csalódott vagyok hogy lehet nem lesz még egy fiam.
Hidd el jó lesz a kisfiúval, imádnivalóak😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!