Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen teát adjak a 3 hós...

Milyen teát adjak a 3 hós babámnak?

Figyelt kérdés
anyatejes és tudom hogy így nem gond ha kimarad a két kaki között akár 3 nap is de most volt, hogy több mint egy hétig nem volt kakija..oké nem sírt emiatt nem fájt a hasa de nekem ez akkor se tetszik...védőnőm tanácsára adtam neki tegnap kamillateát ami tényleg segített mert ma reggel már kakilt is viszont a kamillatea pusztítja a bélbolyhokat és hosszútávon nem szabad adni a babának...az lenne a kérdésem hogy milyen teát adjak neki hogy kicsit többet kakiljon ?amit adhatok neki kb 2-3 naponta? (Az édesköményen kívül)

#baba #gyógytea #kamilla tea #édeskömény #babának tea #enyhe székrekedés #jó pocak
2017. máj. 27. 21:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Mi lenne ha nem teát adnál neki hanem vizet? Amúgy is, 6 hónapos korig nem kell nekik semmilyen folyadék, teljesen normális hogy anyatejes babaként csak hetente van széklete, mivel az anyatejből csak annyit eszik, amennyire szüksége van, és ezt fel is használja a szervezete, ezért nem keletkezik annyi "felesleg" hogy sűrűbben kakiljon.
2017. máj. 27. 21:57
 2/16 anonim ***** válasza:
40%
Én is szoptatok,az èn védőnőm szerint minden nap meg kell kínálni a babát pár korty vízzel vagy teával akár kiskanálból. Főleg most,hogy jön a melegebb idő. Az én kislányom teát kap,mégpedig Mecsek Baby teát adok neki,pont a kaki miatt,ő nagyon szenved,ha nem tud kakilni,ez a tea segít neki és tényleg elég pár korty. Inkább ez mint szenvedjen...
2017. máj. 27. 22:05
 3/16 anonim ***** válasza:
24%

Edeskomenyt adtam de nem fogadta el mindig.

Almalet vizzel higitva kapott kb 3.5 hos kortol azt imadja.

2017. máj. 27. 22:09
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is elég a víz.

3 hónaposan érettebb lett a baba emésztőrendszere. Egyre jobban emészt, nagyobb arányban hasznosítja az anyatejet így kevesebb salakanyag keletkezik. Így persze, hogy ritkábban ürít. Az más kérdés, ha sírós is de a te babádnak ezek szerint ez nem is okozott gondot.

Én azért nem teáztatnám, mert egyrészt felesleges, másrészt hozzászokik és kisebb eséllyel fogja elfogadni a vizet. Pedig szomjoltásra a víz a legjobb.

Ha 1 hét után nagyon aggódsz még mindig adhatsz kamillát, de szerintem anyatejes babánál 2-3 naponta kakit várni egyáltalán nem kell.

Tornáztattam amúgy a babám, amikor úgy láttam kakilnia kellene, de mégse intézte el hamar. Az is mindig segített.

2017. máj. 27. 22:14
 5/16 anonim ***** válasza:
70%
Vizet. Sem a tea koffeintartalma, sem bármi egyébnek a cukortartalma nem hiányzik a szervezetének.
2017. máj. 27. 22:21
 6/16 anonim ***** válasza:
52%
A gyogynovenyes teakban nincs koffein eszleny.
2017. máj. 27. 22:25
 7/16 anonim ***** válasza:
50%
Sem cukor ha nem raksz bele...
2017. máj. 27. 22:26
 8/16 anonim ***** válasza:
49%
akik szerint nincs benne cukor..olvassátok el egyszer mit tartalmaznak az instant bébiteák..meg fogtok lepődni.
2017. máj. 27. 22:32
 9/16 anonim ***** válasza:
47%
Nem instant,teljesen hagyományos filteres tea...
2017. máj. 27. 22:37
 10/16 anonim ***** válasza:
74%

A gyógynövény gyógyszer, amit nem adunk egy 3 hónaposnak általános folyadékpótlásra, csak gyógyításra vagy arra sem, észlény.

2017. máj. 27. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!