Milyen teát adjak a 3 hós babámnak?
Figyelt kérdés
anyatejes és tudom hogy így nem gond ha kimarad a két kaki között akár 3 nap is de most volt, hogy több mint egy hétig nem volt kakija..oké nem sírt emiatt nem fájt a hasa de nekem ez akkor se tetszik...védőnőm tanácsára adtam neki tegnap kamillateát ami tényleg segített mert ma reggel már kakilt is viszont a kamillatea pusztítja a bélbolyhokat és hosszútávon nem szabad adni a babának...az lenne a kérdésem hogy milyen teát adjak neki hogy kicsit többet kakiljon ?amit adhatok neki kb 2-3 naponta? (Az édesköményen kívül)2017. máj. 27. 21:48
12/16 A kérdező kommentje:
elfelejtettem odaírni hogy a vízzel próbálkoztam legelőször. kiköpte és grimaszolt. a teát meg jóízűen kortyolgatja
köszönöm a válaszokat talán tényleg túlgondolkodtam a dolgot
a kamilla segített. szükség esetén adok neki majd azt megint
2017. máj. 27. 23:09
13/16 anonim válasza:
Próbáljátok ki a biogaia cseppet, nekünk segített ilyen téren.
14/16 A kérdező kommentje:
volt nekünk is igen :) csak úgy vettük észre nem hasfájós már szóval nem vettünk. de most hogy így mondod lehet jó ötlet lenne megint venni :)
2017. máj. 28. 10:23
15/16 anonim válasza:
Semmit. Nekünk is eltelt 5-8 nap is két kaki között. Ez teljesen természetes anyatejes babáknál. Ha bántja a pocakját az persze más kérdés.
Amikor elkezdtük a hozzátáplálást, gyakoribb lett a széklet.
6
16/16 anonim válasza:
A kérdező nem azt kérdezte, hogy mit adjon neki, hanem azt, hogy milyen teát... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!