Milyen teát adjak inni a 2 hónapos babámnak?
Figyelt kérdés
A vizet nem nagyon szereti és hasfájós a picikém de úgy gondolom a Mecsek Baby csak ront a helyzeten akkor sír nagyon amikor pukizik ebből gondolom hogy nem jó neki a tea2016. márc. 26. 06:38
1/13 anonim válasza:
Mondjuk semmilyet.
Espumisan, colief, infacol.
2/13 anonim válasza:
Én sem adnék semmit. Próbálj ki egy-két szert, hátha valami beválik. Mondjuk nálunk semmi. 3,5 hónaposan múlt el magától.
3/13 anonim válasza:
Teát egyáltalán nem szabad, attól nem csoda ha hasfájós.
4/13 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2016. márc. 26. 06:55
5/13 anonim válasza:
Az enyémnek is rosszabb lett tőle.
Az angol víz segít nálunk, semmi más. Pedig szerintem nincs olyan amit még nem próbáltunk ki.
6/13 anonim válasza:
Én is adtam a teát, és rosszul tettem. Nem kellett volna. Szerencsére hamar kapcsoltunk, hogy valami nem stimmel.a hasa is fájt és amúgy is szárít a tea. Vagy víz. Tápszer, de a legjobb a te tejed persze. Emellett gyógyszer. Nekünk az infacol be vált. Kólika ringatás. Tornáztatás stb. Olvasgass.
7/13 A kérdező kommentje:
Azt olvastam a neten hogy 6hetes kor után lehet adni neki limonádét mert tán a citrom segíti az emésztést és segíti a gázok távozását erről mit tudtok?Ez a recept:1dc forr.víz 1pici cukor 1kávés kanál kifacsart c.lé Azért szeretnék csak picit inni adni neki mert sajnos tápszeres
2016. márc. 26. 09:14
8/13 anonim válasza:
Jaj, dehogy lehet! A citrusféléket 1 éves koruk körül kell bevezetni.
9/13 anonim válasza:
Te jó ég, meg fogod ölni azt a gyereket!
Olvass már SZAKIRODALMAT, ne bulvár marhaságot!
10/13 anonim válasza:
Ne adj citromot neki.
Mit próbáltál eddig adni neki? Espumisan, infacol, colief, angol víz, biogaia, szerintem érdemes legalább megpróbálni. Vagy Pepti tápszer nálunk ez volt a 6. és elmúlt a hasfájás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!