Ez enyhe szeparáció szorongás vagy inkább csak kezd egyre jobban kötődni a gyerekem?
Kislányom 8,5 hónapos lesz holnap. Eddig igazán nem vettem észre rajta hogy szorongana. Szeret mászni, felfedezni, elmegy masik helyiségbe. Sőt olyankor kifejezetten iszkol előlem ha tudja hogy nem engedem.😁
Eddig mas karjaban is jol elvolt. De most hogy meglatogatott a ket hugom, neha kifejezetten atkérte, átsírta magat hozzám, hogy nalam legyen, plusz gyorsan odamaszott hozzam amikor a konyhabol bementem hozzàjuk.
De 2 nap utan megszokta a hugaimat es mar annyira nem nyűgösködött naluk. Sőt kifejezetten örült nekik reggelente.
Azert tobbszor hozzam kereszkedett es azt akarta hogy en vegyem fel, de már nem volt feltünő. És ő olyan baba, aki sem sir ha nem lat vagy ha kint marad picit a babakocsiban egyedul. Vagy a nappaliban, vagy barhol. 🤷🏻♀️ Ami azert nem rossz, mert tudok tőle elni. De bevallom nagyon jo erzes volt mikor oda akart jönni es ereztem hogy különleges vagyok neki, ahogy ő nekem.
Sok ilyen kérdés van tudom. De az én babám eddig annyira nem különböztetett meg és most pont az a kor van, amikor màr ez jelentős lehetne. Ezért szeretném tudni, hogy ez valami olyasmi-e?!
Köszönöm a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!