Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tanácstalan vagyok, milyen...

Tanácstalan vagyok, milyen autósülést vegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

9 hós múlt a kicsi fiam, és már nem is olyan kicsi, majd 12 kg. Súlya alapján 9kg-tól való ülés kellene viszont ezeket még nem érzem elég biztonságosnak, mert csak menetiránynak megfelelően köthetők be.

Viszont én még nem találtam olyan hordozót, vagy autósülést, ami 9kg-tól van és háttal is beköthető, mert az még neki biztonságosabb.

Szóval nem tudom milyen típust vegyek. Tapasztalatok? Akinek hasonlóan nagy babája van milyet vett? Árat is néznünk kell azért, 60 ezrest biztosan nem tudunk megfizetni. Köszönöm annak aki segít.

2010. aug. 9. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Kb. 8,5 hónapos korától 9-25-ös gyerekülésben utazik, menetirány szerint bekötve. Egy 12 kg-os babának bőven az kell már szerintem. Nem tudom elképzelni, hogy ne lenne elég erős hozzá. Az én kisfiam most 10 hónapos, és 10 kg, megőrülne, ha menetiránynak háttal akarnám betenni az autóba.
2010. aug. 9. 12:41
 2/6 anonim ***** válasza:

engem már lehordtak mert most egy no name van amit 12.000.- ért vettünk...ilyesmi:

[link]

régen ilyen volt:

[link]

szerintem tökéletes a nania annak aki nem milliomos és szabadidejében nem a törésteszteket bámulja.

mi évente egyszer megyünk viszonylag nagy útra hetente egyszer ül kocsiba kb. 4 km-t tesz meg benne ahhoz elég...

2010. aug. 9. 12:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyébként nekünk ilyen van, a narancssárga színű: [link]
2010. aug. 9. 12:49
 4/6 anonim ***** válasza:

Én a BeSafe-nek láttam olyan ülését katalógusban,ami háttal is beköthető. Az ára 99.000 Ft körül van. Én is néztem, de nekem is megfizethetetlen.

Kislányom még csak 4 hónapos, de 7,5 kg, lassan kell az ülés mert nem fér bele a hordozóba. (Védőnő látta és ő mondta, nem én találtam ki)

2010. aug. 9. 12:51
 5/6 anonim válasza:

Szia!

Nekünk 0-25 kg-os korig használható autósülésünk van. Ezt mindkét irányba bekötheted. Attól, hogy ő már 12 kg, ez nektek is megfelelő lenne, főleg ha jön még másik baba, neki is tudjátok majd használni, mert újszülöttkortól egyből használható. 25 kg sokára lesz még, kb. 5-7 évesen. Nem túl drága, jó minőség, és tesztelik is.

Ilyenünk van:

[link]

2010. aug. 18. 19:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, végül 9-25-öst vettünk, top ridert, és szereti a kisfiam, kényelmesen ül benne, és 6 fokozatba dönthető, azt hittem nem lesz ilyen jó, de mintha pont rászabták volna. :)

Egyébként ő még elvolt a hordozóban, de már mindene kilógott belőle.

Minden jót Nektek. :)

2010. aug. 20. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!