Kinőttük a hordózónkat, milyen autósülést válasszunk melyik biztonságos és 9-18 vagy 9-36 kg-ig? Mi a különbség teljes tanácstalan vagyok.
15:09-esnek igaza van, a 9-36-os ülés már akkora kort ölel fel, hogy nem tudja tökéletesen kiszolgálni egyik korban levő gyereket sem. az ilyen 3 in 1 dolgok amúgy sem működnek soha.
ha van a babád 9 kiló, és stabilan ül, akkor mehet a 9-18-as, de úgy, ahogy előttem leírták, ha még nincs 9 kiló, vagy nem tud ülni, akkor a ti ülésetek a 0-18 lesz, azzal jársz jobban.
nekem egyébként egy britax prince ülésem van, a römer cég gyártja, angliából hozattam.
így néz ki: [link]
szállítással együtt 25 ezer volt, és mégiscsak a folyamatos tesztgyőztes cég gyártotta. elégedettek vagyunk vele, egyszerű, kényelmes, nagyon biztonságos, és nem utolsó sorba pénztárcabarát ülés.
Bocs hogy visszakérdezek, de akkor 18 kgtól már csak ülésmagasitó kell?
Mert nekünk 9-18 kg van a gyerekülés, és épp nemrég gondolkoztam rajta hogy majd "lassan" váltani kell..
Vagy hogy is van ez?
15:41-essel nek igazán értek egyet!
Fél év alatt nem hizik a baba több mint 10 kilót'A 9-18kg os ülés kb.4 éves korig jó!
És nem kerül 65000ftba!
Mi is 9-18kg-ig,vettünk és olcsót!Pedig a lányom nem kicsi(13kg,77cm,14hós)
Sokkal jobb,mert dönthető az ülés több pozícióban!
Így legalább nem kell kényelmetlenül aludnia a kocsiban,hogy a feje lóg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!